Balık Kusturmayın Arkadaşlar


Aykut noumaÇevrim Dışı

Kayıt: 26/03/2017
İl: Ankara
Mesaj: 107
Aykut noumaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2017 13:53
Arkadaslar sari prensesimi gece kusturdum, baliklardan ayri bir kaba koydum, yavrular cok iyiydi topluca yuzuyorlardi, bende anneye yem attim, ne oldu biliyor musunuz?
Yem umrunda bile olmadi, birini bile almadi, tek derdi camdan yandaki akvaryumdaki yavrulara bakmakti, o kadar cabaliyorduki yanlarina gitmek icin, bekledim sonuc degismedi, uzgunce o akvaryuma bakiyordu. Sonucta o bir anne ve annelik ic gudusune fazlasiyla sahip diye dusundum ve 25 gun onlar icin yem bile yemiyecek kadar icguduye sahip bir anneye bunu yapmaya hakkim olmadigina karar verip anneyi yavrularin yanina biraktim. Yeme donup bakmayan hayvan, o kadar buyuk bir enerjiyle topladi ki yavrularini anlatamam size. Bekliycem kendi cikarsin. O zaman bikac gun yavrularinin yaninda tutup besliyip kendini toplamasini sagliycam. Her sey dogal haliyle guzel.

Beğenenler: [T]170368,burakcel12[/T]
Teşekkür Edenler: [T]170368,burakcel12[/T]
+1: [T]170368,burakcel12[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AshkanarÇevrim Dışı

Kayıt: 12/08/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 74
AshkanarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2017 14:03
Aynen öyle kardesim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

scorpincoÇevrim Dışı

Kayıt: 29/09/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 211
scorpincoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2017 01:02
[QUOTE=Aykut nouma]Arkadaslar sari prensesimi gece kusturdum, baliklardan ayri bir kaba koydum, yavrular cok iyiydi topluca yuzuyorlardi, bende anneye yem attim, ne oldu biliyor musunuz?
Yem umrunda bile olmadi, birini bile almadi, tek derdi camdan yandaki akvaryumdaki yavrulara bakmakti, o kadar cabaliyorduki yanlarina gitmek icin, bekledim sonuc degismedi, uzgunce o akvaryuma bakiyordu. Sonucta o bir anne ve annelik ic gudusune fazlasiyla sahip diye dusundum ve 25 gun onlar icin yem bile yemiyecek kadar icguduye sahip bir anneye bunu yapmaya hakkim olmadigina karar verip anneyi yavrularin yanina biraktim. Yeme donup bakmayan hayvan, o kadar buyuk bir enerjiyle topladi ki yavrularini anlatamam size. Bekliycem kendi cikarsin. O zaman bikac gun yavrularinin yaninda tutup besliyip kendini toplamasini sagliycam. Her sey dogal haliyle guzel.[/QUOTE]
Malawi gölü belgeselinde izlemiştim bende eğer anne tehlike sezerse yavrularını tekrar ağzına alabiliyordu.
Bekleyin zamanı geldiğinde kendiliğinden bırakacaktır zaten.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir