Balık satışında farklı balık türü vermek..


TanganikaEtcilÇevrim Dışı

Kayıt: 23/09/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 74
TanganikaEtcilÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 15:48
[QUOTE=ömer_] Ferhat Bey
Benim Hilmi ile alakam sadece ticaridir. Hayranlık falan yanlış terimler....
İşime gelirse alışverişi ondan yaparım gelmezse yapmam neticede babamın oğlu değil.
Siz yazınızda ''  hılmı ayrıldı surda calısıyor dedı bende daha bulamadım adamı '' yazmışşsınız. Madem bulamadınız şikayetinizi sıkıntınızı gidermek için size adresini vermeyi sizi ona götürmeyi teklif ettim.Teklifim halen geçerli sıkıntınız varsa adresi vereyim gidin karşısına konuşun.
Maksat yardımcı olmak
 
[/QUOTE]

Birisine ulaşmak istersem zaten ulaşma sıkıntısı çekmem siz bilmediginiz ve muhatap olmadıgınız konu ile alakalı yorum yapıyorsunuz. Hilmi ile alakalı sorunları çözebilmek için tolga beye öncelikle golden kazumba yerine sattıgı dostum diye yakınında durdugu sonra ilangi yerine kazumba verdigi tolga ile sorunlarını çözsün ben sadece konuda bildigimi anlattım benim almış oldugum zararı bi şekilde telafi edebilecek kapasitedeyim ama hilminin bu konularla kaybetmiş oldugu müşterileri kendisi telafi etsin banane birde burdan yardımcı olucam diyorsunuz ömer bey özel mesajdan koçum moçum ayar çekmeye çalışıyorsunuz. Bence bilmediginiz bi konuya daha fazla karışmayın ve daha fazla yorum yapmayım hayırlı akvaristlikler.
Konuların bu tarz yerlere gelmesinden rahatsız oldum bundan sonra buraya yazmayacagım gerekeni görevli arkadaşlar en dikkatli şekilde yapacaklarından eminim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir