Balık Seçimi 70 Litre


HilalUnalÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/02/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 1563
HilalUnalÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2018 19:16
Merhaba arkadaşlar yeni bir akvaryum kurmayı düşünüyorum. 70 litre kadar olacak. İçinde 3 yetişkin cüce vatozum ve 4 ufak yavrusu kesin olacak onlar dışında cüce vatozla uyumlu yaşayabilecek bir tür istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Sade bir akvaryum olması tercihimdir ancak tek yaşayan beta gibi bir tür de istemiyorum. Ufak bir koloni şeklinde yaşayacak ve beslemekten sıkılmayacağım bir tür tercihimdir. Ufak ciklet türleri de iyi olabilir uyumlu tür varsa.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

M.MertKayışÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/11/2015
İl: Ankara
Mesaj: 342
M.MertKayışÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2018 20:36
[QUOTE=Tosbicik]Merhaba arkadaşlar yeni bir akvaryum kurmayı düşünüyorum. 70 litre kadar olacak. İçinde 3 yetişkin cüce vatozum ve 4 ufak yavrusu kesin olacak onlar dışında cüce vatozla uyumlu yaşayabilecek bir tür istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Sade bir akvaryum olması tercihimdir ancak tek yaşayan beta gibi bir tür de istemiyorum. Ufak bir koloni şeklinde yaşayacak ve beslemekten sıkılmayacağım bir tür tercihimdir. Ufak ciklet türleri de iyi olabilir uyumlu tür varsa.[/QUOTE]
Tetra ve canlı doğuran türlerine bakabilirsiniz. Ufak çiklet olarak apisto türleri var ama iki tür canlı da tabanda yaşadığı için kavgalar yaşanacaktır. En iyisi tetra ve canlı doğuran türlerine yönelmeniz bence.

+1: [T]187079,EmreSuslu[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir