Balık Ve Dekor Önerisi Ankara


arda9106Çevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2016
İl: Ankara
Mesaj: 11
arda9106Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2017 19:49
Arkadaşlar merhaba. 50-45-50 ölçülerinde cama cam akvaryumum var. Sizlerden balık ve dekor önerisi istiyorum. Ankara da değişik türde balıklar bulabileceğim pet shop ya da akvaryumcular var mıdır? Bir de dekor önerilerinizi resimler ile gösterebilirseniz sevinirim. Balık önerilerinizi de bekliyorum. Canlı doğuran beslemek istemiyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emokaan82Çevrim Dışı

Kayıt: 09/01/2017
İl: Ankara
Mesaj: 211
emokaan82Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2017 14:53
Bişey ararken gördüm konunuzu, cevap yazayım dedim.

Kızılay da selanik caddesinde iki tane beğendiğim bol çeşitli var. Öncelikle pet market sanırım ismi onu tavsiye ederim. sonra da biraz aşağısında selinak petshop var. bunlar pazarlık yapmaz fiyatları bellidir. Balık ve ürün çeşitliliği özellikle pet markette fazladır.

akvaryumunuz 112 lt, bakabileceğiniz balık sayısı fazla.

aşağıda verdiğim linkten arama yapabilirsiniz. en güzeli gidin akvaryumcuya bakıp görün.

https://www.akvaryum.com/Tatlisu/arama.asp

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

UmitKARAKAYAÇevrim Dışı

Kayıt: 31/03/2016
İl: Ankara
Mesaj: 230
UmitKARAKAYAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2017 16:20
Merhaba arda araştırmanı internet üzerinden yap akvaryumuna uygun filtre kum ve canlı seçimi yap sonra da alacağın canlı dışında herşeyi internet üzerinden spariş ver akvaryumunu kur 1 hafta öyle çalışsın sonra canlı için hangisini beğendiysen git al .. ama mutlaka buradan danış araştırma yap ... akvaryumunun canlı yükünü abartma ..sakın petshopa uğrama ... ÖZELLİKLE KIZILAYDAKİLERE ..... onlar gelen müşterinin bilmeden geldiğini biliyor ona göre artık Allah ne verdiyse ......

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

XOCOHTbIÇevrim Dışı

[B]14166,3[/B]
Kayıt: 21/09/2016
İl: Ankara
Mesaj: 347
XOCOHTbIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2017 18:21
Canli doğuranlar diğer türlere nazaran su değerlerine karşı daha dirençli ve kolay uruyor olmasindan dolayi akvaryum hobisinin baslangic baliklari olarak kullanilabilirler.Sonucta ilk seferde kimse deneyim kazanmadan bakimi meşakkatli türleri besleyemez.Ancak cok arastiririm ve ben bu riski alirim diyorsaniz cüce amerikanlar,tetra türleri,tanganyika kabukcullari besleyebilirsiniz.
Her ne kadar alinabilcek bir risk isede ister istemez isin maddi boyutunuda dusunmek gerekir. Bu saydigim turler hem su degerlerine karsi hassas hemde fiyat olarakta pahali sayilabilicek turler. En ufak hatada maddi bir faciada olusabilcek demektir. Secim sizin ama lutfen en ufak sorunuzda bile yaniti aramaktan cekinmeyin. Bu forum bu yuzden var
Tekrardan kolay gelsin. Saygilar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir