Balık Yemi


AKUAYEMÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/08/2012
İl: Izmir
Mesaj: 68
AKUAYEMÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 17:26



 NEDEN EN İYİSİ BİZİZ ?

Omega One balıkçı teknesi, zengin bir ticari balıkçı ağı olan güneydoğu Alaska da Baranof adasında demirlidir.Burada doğrudan en taze deniz ürünlerini temin ediyoruz.Rekabetçi olabilmenin tek yolu, bu tür taze ve kaliteli hammaddelere sahip olabilmektir.Kullandığımız somon, ringa balığı, karides ve diğer deniz ürünleri her zaman tazedir. Çünkü bunları bizzat kendimiz temin etmekteyiz.Ürünlerimiz yüksek seviyede omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içerir.


Bu yağlar balıklarınızın bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar.
Vitamin ve mineral açısından zengin olan yosunlar, Alaska kıyıları boyunca elle hasat edilir. Hiçbir şeyin tazeliği bununla mukayese edilemez.Balık unları, nişasta gibi maddeler yerine, taze soğuk su deniz ürünleri ve yosunları kullanarak üretimimizi gerçekleştiriyoruz.Bu da bizi diğerlerinden bir ışık yılı mesafeye taşımaktadır.
İşte bu yüzdendir ki, dünyadaki en iyi balık yemleriyiz.

MSC NEDİR?

MSC (Marine Stewardship Council) 10 yılı aşkın bir süre önce kurulan, kar amacı gütmeyen, tüm dünyada balıkçılık için çevre standartlarını düzenleyen bir organizasyondur.
İngiltere, ABD, Avustralya, Japonya ve Hollanda gibi ülkelerde ofisleri vardır. Amacı çevreye duyarlı, çevreci balıkçılığı geliştirmek,sağlıklı okaynuslara ve denizlere katkıda bulunmaktır.
MSC sertifikalarına sahip olmak için çok titiz değerlendirmelere tabi tutuluyorsunuz. Bu yüzdendir ki,yemlerimizin (ORGANIX) MSC SERTİFİKALARINA sahip olması siz tüketiciler için son derece önemli olmakla birlikte, bizim içinde çok önemli övünç kaynağıdır.




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir