BANA HAFTALIK YEMLEME PROGRAMI İSTİYORUM


boncukk_05Çevrim Dışı

Kayıt: 02/10/2012
İl: Izmir
Mesaj: 23
boncukk_05Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 13:28
Herkeze selamlar.Ben izmirden özgür yeni üye oldum foruma.Bir sorum olucak daha önce ciklet besledim ve daha 2 gündür aldığım tropheus ilangilerime haftalık bir yemleme programı istiyorum.balıklarım 9 ila 11 cm arasındadır.Şimdiden yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim. 
ALDIĞIM YEMLER BUNLAR:
---NLS Cichlıd formula
---Dainichi veggie fx
---Dainichi veggie Deluxe
---Tropical Spırulina Forte Granulat
---Tropical Spırulina Forte Flakes
---JBL Spirulina Flakes
---Tetra Pro Vegatable
---Thera +A
---Tropical vegatable
---Sera spirulina tablet

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 16:01
Selamlar,

Kendimce size uyguladığım yöntemi öğünler halinde anlatmaya çalışayım, uygulayıp uygulamamak tamamen sizin takdirinizdedir,

Sabah öğünlerinde: NLS Cicihlid formulayı - thera +A ve iki günde bir sabahlarıda dainichi deluxe kullanmanı tavsiye ediyorum sabah ilk öğünlerde balıklarını güzelce doyurabilirsin abartmamak kaydıyla. Ve bu yemlerden sadece birisini kullanmalısın bir öğünde karışık kuruşuk atma.

eğer sabahla öğlen arasına çerezlik bir öğün sıkıştırırsan tropical vegetable veya tetra pro vegetableyide bu arada atabilirsin hafif bir yemleme yaparsın.

Öğlenleyinde: jbl spirulina flakes- Tropical Spırulina Forte Granulat -ve yine 2 günde bir dainichi veggie fx kullanmanı tavsiyederim. yine bu yemlerin birisini kullanmalısın karışık kuruşuk atma ve doyurabileceğin bir öğündür öğlen ama abartmamak kaydıyla.

Öğlenle akşam arasına bir öğün sıkıştıracaksan bu öğün arasındada tablet yapıştıramanı öneririm ve mümkünse tablette çeşit olması açısından tropical spirutabin A almanıda öneririm.

Akşam öğününde ise yine balıkları tam doyurmalık abartmamak kaydıyla Tropical super spirulina forte kullanmanı önerebilirim.

Eğer akşam yemlemeni 19:00-20:00 gibi yapıyorsan gece saat 22:00 gibi hafif jbl %40 spirulina flakes yeminden atıştırmalık olarak verip yarım saat bir saat sonrada tüm ışıkları komple kapatıp yatabilirsin.

Benim sana önerebileceğim yemleme şekli budur. tabiki çok daha kuvvetli ve faydalı yemleme diyeti olan arkadaşlarda katılırlarsa çok daha faydalı olabilir, selamlar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Murat T.Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]9114,1[/B]
Kayıt: 24/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 813
Murat T.Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 16:54
Ben bu diyet olayını hala çözebilmiş değilim.Bu balıkların doğa da diyetleri yok ne bulurlarsa yiyorlar.Bende 10 çeşit yem aldım haftalık programla veriyordum artık vermiyorum.9 aydır tropheus besliyorum ve şu anda diyet bana biraz garip gözüküyor.Pul yemleri karıştırsak bir kapta o şekilde versek ne fark eder ? Granuller için bişey diyemeyeceğim.3 çeşit granul yemim var onlarıda yavrulara artık vitamin takviyesi ile veriyorum.Bu diyet işi benim hala aklımı kurcalıyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cyberx26Çevrim Dışı

Kayıt: 10/03/2012
İl: Eskisehir
Mesaj: 270
Cyberx26Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 18:09
Bencede diyet programına gerek yok ama ben dün ne yediğimi unutan biriyim. Bu yüzden balıklara verdiğim yemleride unutuyorum. Bi yemin uzun süre elimde kalmasını istemiyorum bu yüzden hepsi yakın zamanda bitecek gibi dengeli vermeye çalışıyorum. Sadece nls thera a yı haftada bir gün veriyorum.  yem çeşitlerinden 50 gr almaya çalışıyorum  22 adet damızlık balığım var çeşit çok olunca 100 gr bile uzun süre bitmiyor ve bayatlamaya başlıyor.  F0 balık için günde 2 kez yem tavsiye ediliyor ama bana göre balıklara az geliyor. Ben az az olmak kaydıyla günde 3 kere yemliyorum. Haftada 1 gün aç bırakanlarda var ama tamamen aç bırakmak yerine haftalık su değişim gününde  tek öğün veriyorum.  Benim programa bakıp kendinize uygulayabilirsiniz.
SABAH ÖĞLEN AKŞAM
PAZARTESİ Dainichi Veggie Fx Bio-marine kens spirulina Sera Flora
SALI
Dainichi Veggie Deluxe
JBL % 40 spiruluna flakes Tropical Super Forte Pul
ÇARŞAMBA Tetra Pro Vegetable Sera Spiruluna Tablets
Bio-marine kens spirulina
PERŞEMBE Dainichi Veggie Fx Sera Flora JBL % 40 spiruluna flakes
CUMA
Dainichi Veggie Deluxe
Tetra Pro Vegetable Tropical Super Forte Pul
CUMARTESI Haftalık Su değişimi yem yok yok JBL % 40 spiruluna flakes
PAZAR New Life Spectrum Thera A  Tetra Pro Vegetable Tropical Super Forte Pul
Cyberx262012-10-02 18:10:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

boncukk_05Çevrim Dışı

Kayıt: 02/10/2012
İl: Izmir
Mesaj: 23
boncukk_05Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 18:53
Herkeze tesekkur ediyorum diyeti kimi yemler agir iki uccesit agir yemi ard arda vermemek icin bilen arkadaslarimdan yardim istedim saolsunlar ilgilendiler cok tesekkur ediyorum arkadaslara.


boncukk_052012-10-02 21:25:42

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir