Barış Er Malawi Tankı(525lt)


Barış ERÇevrim Dışı

[B]5387,3[/B]
Kayıt: 26/09/2007
İl: Izmir
Mesaj: 2835
Barış ERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2008 09:37
[QUOTE=Supreme][QUOTE=coolkiller]Altına poliüretan köpük koyulacak.Kaldı ki şu an sağ köşedeki üst üste duran taşlar bu taşlardan hafif değil. [/QUOTE]
 
Nerenin altına poliüretan köpük koyulacak? Taşların mı tankın mı?
 
Abi, beni dinle sen tankın içine strafor koy. Hatta tankın içine koymadan dışarda bir dene, ne kadar ezebiliyor bir bak. Tankın sehpasına ortadan bir kaç profil demir kaynattır. Benim sehpada, ortada 3 tane var. Büyük olan taşlarını da ortadan 2 taneye denk gelecek şekilde yerleştirirsin.
 
Tankın, ön ve arka bacaklarına da üçgen demirler kaynattırırsın.
 
Paint'de çizdim amatörce birşeyler umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
 
[/QUOTE]

Bazen söz dinlemek lazım.Maceraya gerek yok.Bu şekilde patlamasada darbe gördüğünde veya taşlar oynadığında riski çok yüksek olacaktır.Aklın yolu birdir diyerek riski azaltmak lazım.
Poliüretan köpük dediğimde strafordu.Yanlış telafuz etmiş olabilirim.Poliüretanla sabitlenebilirdi de.Tankın sehpasında profil atkılar var
olsada ben en güzeli tankın altına ölçüsünde mdf kestirip tankın altına ve içine strafor kestirip işi garantiye alayım.Bu işlere girersem en sağlamını yapmalıyım.Beni pozitif yönde gazladığınız için teşekkürler.Sabah pc yi açana kadar uğraşamam diyordum.

Tekrardan hepinize teşekkürler.
coolkiller2008-06-26 09:39:51

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Muzaffer DEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]8624,2[/B]
Kayıt: 22/03/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 2114
Muzaffer DEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2008 13:29
Tünaydın,
 
Aklın yolu bir abi Smile
 
Tankın içine kesinlikle lazım. Sehpanın üstüne koyulanı da söylememe gerek yok herhalde. Yani dediğin gibi, bu taşlar dizayn değişikliğine uğrayabilir. ( En azından ufakları ) hareket ettirirken riskli olabilir. Yapılmışken tabii ki de en iyisi olmalı.
 
Kolay gelsin abi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir