Bİtkikolik Canlı Bitki


erdaleÇevrim Dışı

Kayıt: 21/02/2009
İl: KKTC
Mesaj: 4
erdaleÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 16:03
Bu iki siteden bitki alırken çok dikkat edin arkadaşlar Bülent Adıbelli adlı kişiye bitkikolik vasıtasıyla siparişi verdim 1 hafta geçti telefonlara cevap vermiyorlar msg attım bitkiler gelmedi diye ne vardı kardeş diye karşılık aldım .günde 50 60 kişiye bakıyorum unutmuşumdur gibi laubali bir cevap aldım bir kaç gün daha belleyip şikayet edicem gelişmeleri burdan yazacağım.

ERdal Ertuvat

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

G@nd@lfÇevrim Dışı

Kayıt: 28/07/2013
İl: Artvin
Mesaj: 288
G@nd@lfÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 21:54
Sizde benim gibi bu konularda hassas birisiniz sanırım
Ama maalesef ben şunu anladım bizim ulkemizde çoğu esnafta (hepsi demiyorum) özellikle bu tur alışverişlerde parayı yada siparişi aldılarmı tum hoşgöru ilgi kibarlık musteri memnuniyeti gibi şeyler birden değişiyor.Herkesin bir işi var ama esnaflık bambaşka bir meslek herşeyden farklı.
Şöyle anlatayım ben devlette çalışan bir Veteriner Hekimiyim görev ve yetki alanlarımız her ne kadar vatandaş tarafından pek mantıklı bulunmasada oldukça değişik.(Hekim olmamıza rağmen hayvanları tedavi etmek bizim işimiz değil) Doğal olarak bunu vatandaşa gelde izah et. Zorda olsa anlatıyoruz ikna ediyoruz.Bunun dışındaki diğer işlerimizde daireye gelen her vatandaşa ben kendi annem babam kız ve erkek kardeşimmiş gibi duşunup öyle davranmaya çalışıyorum.Çunku bende bir memur olarak devlet dairelerindeki memurların bazılarının tutumlarını tasvip etmiyorum.Onlar gibide olmamak için kendimi zorluyorum.Ama sonuçta standart devlet memuru olarak işi yapılacaksa yaparsın olmuyorsa olmuyor deyip olayı bitirebilirsin, böyle çalışan memurlarda az değil(bu çoğu zaman onların suçu değil vatandaşın işini bir şekilde çözmeye çalışan çoğu memur eninde sonunda cezalandırılır ama öyle ama böyle.
Çunku ulkemde hiçbir iyilik cezasız bırakılmaz
İşte esnaflar maalesef bunu yapamazlar yapmamalıdırlar, alıyorsan al almıyorsan yolun açık olsun diyemez çunku ekmek yiyecek o işten, yada parayı verdin siparişi verdin artık avucumdasın seni istediğim gibi oyalarım, keyfim isterse yollarım vb. ifadelerde kullanamaz kullanmamalı. Kullanamaz derken kullanmamalı anlamında yazıyorum.Bunu yaparsa esnaf arkadaş eğer, devir eski devirler değil canı yanan madur musteri oturur bilgisayar başına tuşlar vasıtası ile aklına bile gelmeyecek zararlar verebilir o esnaf arkadaşa.Bazı esnaflar bunun farkına bile varmayabilir bilgisayarla arası iyi değilse forumları şikayet sitelerini takip etmiyorsa.
Tum bunlardan daha önemli konu ise musterinin parasını alıyorsan taahhut ettiğin malı veya hizmeti vermelisin bu senin borcun hem bu dunyada hemde ahirette sonuçta kul hakkı.Daha ötesi varmı?
G@nd@lf19742013-09-03 21:55:50

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir