Bu Akvaryuma Daha Fazla Japon Alınır Mi


kayagirayÇevrim Dışı

Kayıt: 12/01/2013
İl: Giresun
Mesaj: 2
kayagirayÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2017 12:58
Kayipbalikemo durumun özünü vermiş . Bence de çok abartılacak bi şey yok ortada. Filtrelemeyle birlikte herşey normale döner. Suni çiçekler çıksa iii olur. Bir iki de taş gibi dekor eklenirse tmmdir. Suyun içine filtreleme ile hava girsin. Bi de motor yemleme zmni disinda sürekli hareket sağlasın. Suda hereket balık için onemli...
Bol slmlar

Beğenenler: [T]193329,KayıpbalıKemo[/T]
Teşekkür Edenler: [T]193329,KayıpbalıKemo[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

betta_akvaryumuÇevrim Dışı

Kayıt: 01/06/2015
İl: Izmir
Mesaj: 624
betta_akvaryumuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2017 14:37
Merhabalar daha önceden 4-5 yıl kadar japon balığı beslemiştim bu tank 50 litre olsa bile fark etmez japon başı 20 litre su düşüyor siz 6 tane balık bakıyorsunuz yinede dar ve sağlıksız bir ortam var ve dipteki suya salınım yapan plastik bitkileri çıkarın acilen balıklarınızı öldürme olasılığı var onun yerine doğal taşlar ve biraz dekor ekleyin ayrıca balıklarınızın beslenmesine dikkat edin formdan düşmüş gözüküyorlar bunun nedeni de balıkları aldığımız petshop veya akvaryumcuların çok kötü şartlarda bakmaları besin değerleri yüksek olan kaliteli marka yemlerden alın(tetra,sera, vb.) kabız olmamaları için salatalık ve haşlanmış bezelye verebilirisiniz haftada bir.
Sağlıklı balıklar...

[QUOTE=Hagi]Hahahaah tank 20 litre öyle mi 50 litre bu tank güzel kardeşim ya sen fotodan anlayamıyorsun yada harbiden bu forumu kaâle almam lazım daha önce fanusta 3 ay balık baktim akvaryumcu başka sen başka soyluyorsun[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReDaPLLeÇevrim Dışı

Kayıt: 26/01/2016
İl: Izmir
Mesaj: 53
ReDaPLLeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2017 12:38
Akvaryumcunun ne dediğine ne de sattığına güvenme derim, inan bana forumdan alacağın bilgiler çok daha sağlıklı. Şöyle söyleyim geçen gün aldığım 80 lt civarı akvaryum için bütçeme göre iç veya dış motor tavsiyesi istedim, forumdaki arkadaşlar saolsun sun sun 603b yi tavsiye ettiler, akvaryumcu illa bu olmaz başka malzeme vereyim diye ısrar etti almadım, netten daha ucuza siparişi verip aldım eski iç filtrem ile birlikte taktım akvaryumun suyu camdan daha şefaf oldu ve çok memnunum. Tavsiyem öncelik le buradaki arkadaşlara derdini tam olarak anlatman ve verilen bilgileri analiz edip karar vermen, burada kimse maddi bir çıkar için sizi yanlış yönlendirmeye çalışmaz, eksik bilgi ile yorum yaptığını düşündüğünüz insanlara zıtlaşarak konuşmanızın bir faydası da olmaz.

Bu arada suyunuz baya toz olmuş, balıkları koymadan önce bulanan suyu halletseniz daha güzel olurdu, balık sayısı olarak daha fazlası iyi olmaz diye düşünüyorum, aynı boyutlarda daha önce akvaryumum vardı, japonlara ilave çok çok bir iki cüce vatoz veya bir çöpçü ekleyebilirsin ama bir ay kadar sonra eklerseniz daha iyi olur. Ayrıca o yeşilliği çıkartırsanız iyi olur akvaryum zaten küçük yüzme alanı daralır, onun yerine güzel görünümlü bir iki taş koyabilirsin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir