Bu akvaryumda hangi tür beslemeliyim?


kaptan58Çevrim Dışı

Kayıt: 28/09/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 70
kaptan58Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 18:44
[QUOTE=brk_tuncer][QUOTE=kaptan58]   Burak Bey;
  Bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim .Ama ben herhangi bir cichlid türü beslemek istiyorum . Bundan 3-4 ay önce zebra besliyordum yavru almaktan çok sıkılmıştım.Akvaryumcular desen zebraları almıyor . Zebra dışındaki her cichled türü önerilerinizi gözden geçirmeye hazırım.
  Akvaryum işi sadece bende bitse keşke .. Büyük olsaydım şimdi aile baskısı olmasa cichled türünün yaşıyabilceğei tankları alırdım . Bunu evde zor tutabiliyorum . Abim akvaryumu kötülemeye felan çalışıyor babamı kandırıp evden attırmaya çalışyor ama ben göz yummuyorumki evden çıkmasın diye. İnş. ilerde güzel bi akvaryum alabilirim. Bu akvaryumculuk hobbisini arkadaşımın babası sayesinde kazandım. Akvaryumum için baya yardımcı oldu teşekkür ederim Ali Bey'den . Arkadaşlar tüm tavsiyelerinize açığım. Yardımcı olandanda olmayandanda teşekkür ederim.
 
Saygılar..
[/QUOTE]
 
 
 Sizi anlıyorum aşağı yukarı bende aynı sıkıntıları çekiyorum ama herşeye rağmen hobiyi devam ettirmeye çalışıyorum sizde öle yapın.Cichlidleri bukadar çok sevmeniz gerçekten güzel ozaman size şöyle birşey tavsiye edebilirim.Beslemek istediğiniz cichlid türünden yavru olarak alın ve biraz boylanana kadar besleyin daha sonra onları yine yavru cichlidlerle takas edin.Böylece hem cichlid beslemiş olursunuz hemde isterseniz her seferinde farklı cichlidler besleyerek diğer türlerinde zevkini almış olursunuz.
[/QUOTE]
  Burak Bey;
 Beni anlayan biri çıktı sonunda. Sizin tavsiyelerinize kulak asıcam. tavsiyeniz gerçekten güzel. Baya mantıklı geldi benim için Göz%20Kirpma.Ben ozaman yavru balık besliyim. Biraz büyüyünce takas ediyim akvaryumcularla Tebessüm..Sizce hangi tür balık beslemem daha iyi olur . Tavsiyeleriniz üzerine bir yol çizmek istiyorum . Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir