bu bitki ve kumu kullanmalı mıyım


cagatay123Çevrim Dışı

Kayıt: 01/07/2013
İl: Mugla
Mesaj: 151
cagatay123Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 01:04
Arkadaşlar merhaba benim elimde 6kilo plaj kumu ve biraz denizden aldığım bitki ve deniz kabukları var ben kumu iyice temizledim bitkiyi ve kabuklarıda bunları canlı doğuran tankıma koymak istiyorum ama bitki sorun olurmu yani yaşarmı  kumu koyayım m ne yapmam lazım bi fikir verirmisiniz çok acill yardım ederseniz sevinirim sağlıklı yavrular


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Eray GurdoganÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/06/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1293
Eray GurdoganÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 03:09
Büyük bir katliama neden olmak istemiyorsanız kesinlikle denizden topladığınız hiç bir şeyi tatlı su akvaryumlarında kullanmayınız. İşi ucuza getirecem diye oradan buradan toplama şeylerle hele ki denizden toplanmış hiç bir şeyi kullanmayın.

Diğer taraftan denizde yaşayan bitkinin tatlı suda yaşaması da mümkün  değil.

Siz en iyisi bu forumdaki bütün konuları en ince detaylarına kadar okuyun ve sonra tank kurmaya karar verin. Eğer önerimi dinlemezseniz akvaryum kurma hevesiniz kursağınızda kalacak ve hatta belki de hobiden soğuyacaksınız. Bence biraz zaman ayırın ve bitkili akvaryumlarda ve canlı doğuran akvaryumlarında neler olmalı onlara bir bakın ve tankınızı ona göre kurun ve uzun süreler o tankın karşısına geçip, çayınızı kahvenizi ya da istendiğiniz diğer içeceklerinizi için.

Dediklerimi yapmazsanız yapacağınız şey ölen balık ve bitkilerinizin ardından soğuk su içmek olacak

Sevgiler saygılar

Eray
Eray Gurdogan2013-07-01 03:12:04

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir