bu çizik akvaryumu patlatır mı


absahÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 08/01/2008
İl: Bolu
Mesaj: 648
absahÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2015 21:24
  O ebattaki bir akvaryumu veya camları taşımak kolay olmuyor.Muhtemelen taşıma esnasında oluşmuş bir çiziktir.Uca yakın çizikler,altta bile olsa az riskli olur.Ama yinede rahat ol kur akvaryumu deme lüksüne sahip olamam.Haddinden fazla kırık akvaryum görmüş ve hikayesi dinlemiş biriyim.İnsan bildiği şeyden korkar.Akvaryumun kenarında kalkan küçük bir pul,aylar sonra hiç bir neden yokken boydan boya çatlayabiliyor.Ama aynı zamanda 70x70 4 mm akvaryumlar kurmuş rahat insanlarda gördüm.Bu birazda kişinin kendi rahatlığıyla alakalı.
 Bulunduğunuz yer itibariyle akvaryumu kurmaktan başka çareniz görünmüyor.Kurduktan sonra gözlem yapacağınız bir durum yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AGARTALIÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/06/2013
İl: Adana
Mesaj: 837
AGARTALIÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 18:56
Bence de sorun çıkaracakmış gibi durmuyor. Fakat sizi rahatsız ediyorsa ve akvaryumun yapısı müsade ediyorsa; çizik olan kısmı arka tarafa getirin. Arka fonu ayarladıktan sonra duvarla cam arasına sıkıca denk gelecek şekilde strafor koyun. Camla duvar arasındaki strafor kayıt kuşakla birlikte camdaki su baskısını büyük ölçüde rahatlatacaktır. Sağlıcakla.

Teşekkür Edenler: [T]147653,wilivil[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir