Bu Nasıl Bir Bağımlılıktır Böyle?


ATMACA71Çevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 269
ATMACA71Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2017 22:07
Arkadaşlar hepinize mutlu sağlıklı günler dilerim. Biraz uzun bir yazı olabilir. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. İşin özü şu ki sizlerle dertleşmek için buradayım. Zira bu hobinin sohbetini ancak yine bu hobiyi seven insanlarla yapabiliyorum. Başka birinin yanında saçma konuşmalar gibi algılanıyor.

Arkadaşlar, ben bu foruma üye olmadan öncesi dahil küçük yaşımdan beri hep akvaryum sahibiydim çocukken dahi evimizden eksik olmazdı. Gerek amatörce gerek bazı türlerde orta derece tecrübelerle, lepistesten tutun da malawi tanganyika amerika türleri ve hatta natteriye varana kadar bir çok tür bakmışlığım var ve bir çok türden sayısız yavru almışımdır şimdiye kadar. Yani bu hobi benim için olmazsa olmaz hayatımın en önemli değerlerinden.

Belki, "ne anlatıyor bu dengesiz bize ne" diyenler çıkacaktır [:)]. Ama benim içimi dökmem ve bazı şeyler söylemem gerekli bunu kendime bir ihtiyaç olarak hissettim.

Ben şuanda Şırnak Silopinin ücra bir köşesinde Aktütün'den sonra Türkiye'nin en ünlü ikinci karakolu olan bir hudut kalekolunda uzman çavuş olarak görev yapmaktayım. Dolayısıyla ailemi getiremedim evimi getiremedim burada yatıp burada kalkıyoruz. Lojman vs. değil kalekolda kendi dinlenme odalarımızda. Yanlış anlaşılmasını istemem, kendimi acındırıyor gibi algılanması beni ziyadesiyle üzer. Burada olmaktan çok mutluyum ve bu üniformayı taşımaktanda onur ve şeref duyuyorum.

Buraya geleli ikinci yılım ve iki yıl daha buradayım. Bu, hobiye iki sene daha uzak kalacağım anlamına geliyor. İnanın öyle zor bir özlem ki nöbetçi personelken sabahlara kadar internetten akvaryum videoları izliyorum, forumlarda akvaryum tanıtımlarına bakıyorum, online alışveriş sitelerinden en kaliteli ekipmanlara bakıyorum ve batıya tayinim çıktığında en yakın yerden olacak şekilde en kaliteli akvaryumu isteklerime göre nasıl imal ettiririm onun araştırmasını yapıyorum. Daha iki sene var ancak sanki bir hafta sonra akvaryum kuracakmış gibi sürekli bir arayış içerisindeyim. Hatta bazen yatağa yattığımda, rabbim nasip ederde batıya dönebilirsem, döndüğümde kuracağım akvaryumun heyecanından uyuyamıyorum. Bu benim ilk görev yerim ve ilk kez bu bobiden bu kadar uzun süre uzak kalıyorum.

Kesinlikle balıklarınıza iyi davranın onlara imkanlarınızın el verdiği ölçülerde en kaliteli en iyi ortamları sağlayın bu hobinin kıymetini bilin. Nasıl bir bağımlılıktır ki resmen akvaryumum yokken normal yaşantımı idame ettirmekte zorlanıyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Tekrardan sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim

Beğenenler: [T]13126,Cem Öcal[/T][T]158054,Tosbicik[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir