Buluşma forumu başlıklarındaki hatalar hk


halonganÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/01/2006
İl: Antalya
Mesaj: 2194
halonganÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2009 10:54
Merhabalar,

Hepimizin bildiği üzere genelde yazması en kolay, yazmaktan çekinilmeyen tek forum herhalde Buluşma Forumudur. Yazma kolaylığı ve çekinme konusu kişiden kişiye değişebilir. Sizde farkındasınızdır ki, şimdilerde birçok üye ilk mesaj veya mesajlarını Buluşma Forumuna yazmaktadır. Haliyle insan, acaba bu hobiyi aynı şehirde kimlerle yaptığını veya bulunduğu şehirde hobinin ne aşamada olduğunu merak ediyor.

Yönetim olarak en samimi mesajların Buluşma forumunda olduğunun farkındayız ve üzülerek söylüyorum. Yine en çok imla hatasının ve birçoğumuz tarafından hatalı üslup sayılabilecek mesajlarda Buluşma Forumundadır. Az öncede söylediğim gibi genelde ilk mesajlar bu forumda olduğundan kırmamak, soğutmamak için ilk bir kaç mesaj için uyarı vermemeye çalışıyoruz. Ama bu suistimale neden oluyor. Sizlerden bu konuya dikkat etmenizi istiyorum.

Yine ek olarak, buluşma forumu adındanda amacının ne olduğu bellidir. Buluşma Forumu, tanışmak kaynaşmak içindir. Balık, malzeme vs. alış veya satış ilan forumu değildir. Çok hoş olmuyor. "Beyleeer elinde sarı prenses olupta bana hediye etmek isteyen vaaar mı?", "Elimde bir sürü yunus var. İsteyen varsa uygun fiyatlı verebilirim." gibisinden mesajlar, tabi bu mesajlarda bu kadar dahi imla düzgün olmuyor.

Toplu ürün alımına belli kurallar çerçevesinde izin verdik, buradan bakabilirsiniz.

Konuyu toparlayacak olursak;
  • Buluşma Forumundan herhangi bir alışveriş mesajına izin verilmeyecektir. Bu gibi durumlar için zaten mevcut olan "İlanlar" forumu kullanılacaktır.
  • İmla hatalarına ve diğer kurallara dikkat edilecektir. Diğer forumlar için yaptırım kuralları neyse bu forum için uygulanacaktır.
Bu konulara dikkat edeceğinizi umuyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla...

halongan2009-01-17 10:57:34

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir