Büyük bir hata yaptım.


hbicerÇevrim Dışı

Kayıt: 26/03/2005
İl: Bursa
Mesaj: 365
hbicerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2007 10:16
Geçmiş olsun.
 
 
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hakan KINACIÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/05/2007
İl: Ankara
Mesaj: 46
Hakan KINACIÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2007 10:21
[QUOTE=mustafakısacık]Evet büyük bir hata yaptım,pazar günü sabah 8.00'de balıklarımı yemledim,tabii bütün ekipmanları kapatarak ve UNUTTUMConfused.Akşam saat 18,00'de eve geldim (tam 10 saat).
Derece 32'yi gösteriyor,suyun yüzeyinden nefes alıyorlar,solungaçlar inanılmaz hareket ediyor.Ekipmanları hemen çalıştırdım ve dip çekimi ile taze su takviyesi yaptım.Şükürler olsun ki kayıp vermedim.Siz siz olun böyle şeyleri unutmayın arkadaşlar.
[/QUOTE]
Sn.Kısacık,
Öncelikle geçmiş olsun, inşallah bundan sonra böyle bir şey yaşmazsınız.
Gelelim fiş çekme olayına Neden fiş çekiyorsunuz? akvaryumun tüm ekipmanları çalışırken yemleme yapabilirsiz bu fiş çekme olayına gerek yok.
Sizin filtreleriniz öyle bir çalışmalı ki yem attığınızda balıklar daha yem almadan veya dibe inmeden çekmesi gerekir ki akvaryumunuzda müthiş bir akıntı olması lazım anladığım kadarı ile bu güne kadar hiç bir akvaryumda bu şekilde olmuyor, bu nedenle eğer kapatacaksanız sadece lambalarınızı o da günün belirli saatlerinde (bitkili değilse,)kapatabilirsiniz birde akvaryum eğer günün belirli saatlerinde ışığı çok alıyorsa bu şekilde bir kapatma işlemi yapabilirsiniz.Bunun haricinde sistem asla tamamen kapatılmasına karşıyım...
Kolay gelsin.
Saygılar, 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir