Canlıpetshop Tecrübelerim Pişmanlıklarım...


SorrowÇevrim Dışı

Kayıt: 29/08/2015
İl: Gaziantep
Mesaj: 39
SorrowÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2019 03:02
Herkese merhabalar. Canlıpetshop tan bir kaç kere alışveriş yapmış bulunmaktayım hepsi de farklı zamanlarda. Bu konuyu oradan alışveriş yapacak olan hobiciler için açmış bulunmaktayım.

Öncelikle 2 yıl önce bitki ve karides sipariş etmiştim.Gelen bitkiler biraz deformasyona uğramıştı ama idare ederdi bana göre karides ise 2 ölü vardı onuda normal karşıladım.

Sonra gene malzeme vs aldım sorun yaşamadım malzeme kısmında.

Bu sene yaptığım alışverişte ise bitki ve ramirezi siparişi verdim. Yüklü miktarda alışveriş yaptım gelenler ise hayal kırıklığıydı çünkü elime geçen bitkiler sararmış,şekilsiz,ölümle yaşam arasında gidip geliyorlardı. Ramirezi içinse adamlar iki ayrı ilan açmıştı ramirezi ve bolivian ram. olarak ben ramireziden aldım arada 3 lira civarında fiyat farkı vardı yani kesin iki farklı ilandı. Bana gelenler bolivian ram. idi. Ben de satıcıyı aradım ilk başta ulaşamadım gün içinde 4 ila 5 kez aradım size döneceğim dedi dönmedi. Tekrar aradım whatsap' tan yazmamı söyledi yazdım fotoğraf attım cevap gelmedi. Ben belki özür dilerler diye düşündüm ama tık yok. En sonunda bir daha yazdım bana bir kere daha alışveriş yaparsanız size midye göndeririz dedi.Açıkçası bana çok saçma geldi. Hem sattıkları mal kusurlu ve yanlış hem de beni geçiştirmeye çalıştılar ve verdikleri cevap bu oldu kusura bakmayın deseler daha iyiydi. Üstüne üstlük gelen bolivian ram tahminimce erkek olanı geldiği gün beyaz dışkıladı ve 3 gün içinde öldü. Gelen bitkiler yosun ve atık olarak bana geldi balık ise hayal kırıklığı. Adamların düşüncesi galiba satalım ne olursa olsun bizden gitti artık. Neyse ben bu kadar olmaz diye düşünüyordum mecburiyetten alışveriş yaptım ama siz dikkat edin. Şehirde istediğim türler yok diye oradan alışveriş yaptım belki bu yazının bir kaç kişiye faydası dokunur dikkatli olun. Sonuç olarak bitkileri yaşatmayı denedim zamanla klozete gittiler geriye bir tane bolivian ram kaldı...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BilgekargaÇevrim Dışı

Kayıt: 11/03/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 436
BilgekargaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2019 07:37
Beinimde 20midyeden 2si öldü yolda şimdide günden güne tek tek ölüyor bnm hatam mı bilmiyorum. Karides 20tane gelcekti hediye 7 tane yollamış. Vantuz 15tane beklerken 3 tane geldi ve yeşildi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

StokeleyÇevrim Dışı

Kayıt: 13/12/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 52
StokeleyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2019 07:48
Sanırım bir tek ben memnun kaldım bu siteden 2 hafta kadar önce anguilla anguilla ve hayalet karides sipariş ettim 3 günde elime geçmesine rağmen tek bir kayıp yoktu 1 paket delinmiş ama hiç su akmamıştı

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SorrowÇevrim Dışı

Kayıt: 29/08/2015
İl: Gaziantep
Mesaj: 39
SorrowÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2019 13:18
Kumar gibi ne çıkarsa şansına

Beğenenler: [T]202789,Hamza Özel[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir