Deniz Tuzları


Ti SertÇevrim Dışı

Kayıt: 18/06/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 53
Ti SertÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2015 14:26
[B]Prodac Ocean Fish[/B]

Süs akvaryumları için, hemen hemen %100 saflıkta, suda çabuk çözünebilen deniz tuzudur. Araştırma, geliştirme ve üretim, Prodac International laboratuarlarında yürütülmektedir ve bu ürün İtalya’da üretilmiştir. Balıkların ve omurgasız hayvanların gelişimi için gerekli tüm eser elementleri içerir ve bu elementler tuz suda çözündüğünde değişmeden kalır.

[B]Dozaj ve kullanım bilgileri:[/B] Gerekli miktardaki tuzu 24 derecedeki tatlı su içinde eritin. Oran 1 litrede 33 gramdır. İyice karıştırın ve mümkünse ozmotik sudan kullanın. Bu solüsyon toksit olmayan plastik bir konteynır içinde veya direkt olarak akvaryum içinde hazırlanabilir. Eğer direkt akvaryum içinde kullanılırsa, geri dönüşüm pompasını çalıştırmanız önerilir (optimum karışım için). Tuzlu suyun yoğunluğu her zaman kontrol edilmelidir. Eğer 1025'in altında ise Ocean Fish ekleyin. 1025'ten fazla ise tatlı su ekleyin. Bu tuz solüsyonu çabuk bir şekilde kullanılmalıdır. Balıklar akvaryuma konmadan önce 12 saat bekletilmelidir. Düzgün bir çevresel akvaryum bakımı için ayda bir kez suyun %25 i değiştirilmelidir. Ve biyolojik dengenin sağlanması için takviye ürünler kullanılmalıdır (ör: Prodac Magic Trace Elements).

[B]Uyarı:[/B] Ürünü çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Ürünün gözle temasından sakınınız, temas ederse bol su ile yıkayınız.

1 kg, 2 kg, 4 kg, 8 kg, 10 kg, 20 kg ve 30 kg şeklinde ambalaj ve kovalarda yer almaktadır.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/175171/oceanfish.jpg[/IMG]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[B]Prodac Ocean Reef [/B]

Kayalıklı mercan akvaryumları için, hemen hemen %100 saflıkta, suda çabuk çözünebilen deniz tuzudur. Araştırma, geliştirme ve üretim, Prodac International laboratuarlarında yürütülmektedir ve bu ürün İtalya’da üretilmiştir. Kalsiyum ve vitaminlerle zenginleştirilmiş olan Ocean Reef, balıkların ve omurgasız hayvanların gelişimi için gerekli tüm eser elementleri içerir ve bu elementler tuz suda çözündüğünde değişmeden kalır.

[B]Dozaj ve kullanım bilgileri[/B]: Gerekli miktardaki tuzu 24 derecedeki tatlı su içinde eritin. Oran 1 litrede 33 gramdır. İyice karıştırın ve mümkünse ozmotik sudan kullanın. Bu solüsyon toksit olmayan plastik bir konteynır içinde veya direkt olarak akvaryum içinde hazırlanabilir. Eğer direkt akvaryum içinde kullanılırsa, geri dönüşüm pompasını çalıştırmanız önerilir (optimum karışım için). Tuzlu suyun yoğunluğu her zaman kontrol edilmelidir. Eğer 1025'in altında ise Ocean Reef ekleyin. 1025'ten fazla ise tatlı su ekleyin. Bu tuz solüsyonu çabuk bir şekilde kullanılmalıdır. Balıklar akvaryuma konmadan önce 12 saat bekletilmelidir. Düzgün bir çevresel akvaryum bakımı için ayda bir kez suyun %25 i değiştirilmelidir. Ve biyolojik dengenin sağlanması için takviye ürünler kullanılmalıdır (ör: Prodac Magic Trace Elements).

[B]Uyarı[/B]: Ürünü çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Ürünün gözle temasından sakınınız, temas ederse bol su ile yıkayınız.

1 kg, 2 kg, 4 kg, 8 kg, 10 kg, 20 kg ve 30 kg şeklinde ambalaj ve kovalarda yer almaktadır.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/175171/af1c25e8.jpg[/IMG]

[EDIT]Ti Sert,2015-12-24 13:58:12[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir