Dış Filtrem Çalışmıyor


Ser55Çevrim Dışı

Kayıt: 23/10/2022
Mesaj: 99
Ser55Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2024 22:27
Herkese iyi hobiler,
Sun sun 603b dış filtrem çalışmıyor. Motorunda sıkıntı yok ancak su akışı yok. Filtre dizilimini değiştirip kendim eklemeler yaptım içine acaba ondan mı? Ama bir yandan ilk yaptığımda yani kendi filtre dizilimine uygun olarak yaptığımda yine ilk başta bu sıkıntı olmuştu fişi çıkar tak yapınca düzelmiş bu sefer öyle bir durum yok ne yapabilirim?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236879/080720242226551.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236879/080720242227071.jpg[/IMG]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

UtkankuturÇevrim Dışı

Kayıt: 02/02/2023
Mesaj: 15
UtkankuturÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2024 22:45
Merhabalar filtrenizin emiş ve çıkış borularından birtanesinin dışarı çıkmış olması durumu gibi bir konu olabilir veya tıkanıklığı
Ben sun sun filtre kullanmadım daha önce ama görünüşe göre filtrede bir pompa yok o yüzden filtrenizi uygunca düzenleyip kurduktan sonra kapak kısmına kadar su doldurup tekrar çalıştırmanızı önerebilirim çünkü hava yapmış yada onun gibi bir şey olmuş olabilir.
Kolay gelsin…[:)]

Beğenenler: [T]236879,Ser55[/T]
Teşekkür Edenler: [T]236879,Ser55[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GETS34Çevrim Dışı

Kayıt: 26/04/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 323
GETS34Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2024 08:55
Motorunuzun pervanesi çalışıyormu çalışıyorsa yaptığınız işlemleri tekrar gözden geçirin derim

Beğenenler: [T]236879,Ser55[/T]
Teşekkür Edenler: [T]236879,Ser55[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Ser55Çevrim Dışı

Kayıt: 23/10/2022
Mesaj: 99
Ser55Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2024 09:21
[QUOTE=Utkankutur]Merhabalar filtrenizin emiş ve çıkış borularından birtanesinin dışarı çıkmış olması durumu gibi bir konu olabilir veya tıkanıklığı
Ben sun sun filtre kullanmadım daha önce ama görünüşe göre filtrede bir pompa yok o yüzden filtrenizi uygunca düzenleyip kurduktan sonra kapak kısmına kadar su doldurup tekrar çalıştırmanızı önerebilirim çünkü hava yapmış yada onun gibi bir şey olmuş olabilir.
Kolay gelsin…[:)][/QUOTE][QUOTE=GETS34]Motorunuzun pervanesi çalışıyormu çalışıyorsa yaptığınız işlemleri tekrar gözden geçirin derim [/QUOTE]

Cevaplar için teşekkürler, ismini bilmediğim beyaz silindir bakterilerin barınması için olan taşlardan bir torba içinde koymuştum. Belki o tıkanıklık yapmıştır. Şimdi onu çıkartıp deneyeceğim. Bu arada akvaryum değil paludaryum su yarıya kadar dolu ondan da olabilir mi?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236879/090720240920381.jpg[/IMG]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DevedikeniÇevrim Dışı

Kayıt: 02/03/2024
İl: Istanbul
Mesaj: 43
DevedikeniÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2024 09:31
Ağzınızla basış kısmından su çekin motor çalışıyorsa çalışacaktır hortumda su olmadığı için gücü yetmiyor.

Beğenenler: [T]236879,Ser55[/T]
Teşekkür Edenler: [T]236879,Ser55[/T]
+1: [T]125030,GhostKoi[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir