Discusakvaryum.com


cnk52Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1146
cnk52Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 14:10
Merhabalar. Ben aslında internet alışverişine pek güvenemeyen bir kişiyim fakat malum bulunduğum şehirin şartları beni buna itmekte ısrarcı. Uzun zamandır başıma bela olan bitkili akvaryumumun aydınlatması için armatür sipariş etmeye karar verdim. Çoğu sitede bulamadığım armatür çeşitliliğini burada buldum. Ve arayıp biraz daha bilgi vermelerini istedim. Hiç üşenmeden anlattılar. Bugün itibari ile birlikte armatürümü sipariş ettim ve bunun yanında nano tankım için kum ve misket gübre siparişi verdim.
Öncelikle armatürün ışıklandırması hakkında bilgi almak için ve özellikle denenmesi için tekrar aradığımda bana zaten ürünlerin denendiğini ve florasanlar hakkında bilgi verdikten sonra istediğim doğrultusunda değiştirebileceğini söyledi ve tekini değiştirdik(yani not aldı).
Buraya bu başlığı açma sebebine gelince. Aldığım kumu nano tank kurmak için sipariş etmiştim. Siparişten yaklaşık 1-2 saat sonra "İsmail Bey" beni aradı ve satın aldığım kumu öncelikle bitkilide kullanıp kullanmayacağımı sordu ve daha sonrasında kumun bitkilide verimli olmadığını ve değiştirmek istediğini onun yerine aynı miktarda hagen siyah kum yollayacağını söyledi. Teşekkür ettim ve müşteri olarak ne kadar daha yatırmam gerektiğini sorduğumda -peşine bankaya hemen gidebilirim diyecektim ki söylettirmedi- sözümü kesip kurduğu cümle "fiyat farkı önemli değil, yeterki verim alın siz kullandığınız kumdan." oldu.
Ayrıca gün içinde ve günler arasında defalarca arayıp sorduğum sorulara bıkmadan cevap veren kişiye teşekkür ederim(ismini sormak aklıma gelmedi. :)  )
Siparişimi bugün verdim ve kargom henüz elime ulaşmadı fakat herhangi bir durumda yine aynı şekilde ilgileneceklerinden emin oldum. Bu siteyi herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim.
Ve beni internet alışverişinde bu güveni sağladığı için ve ilgisi için kendisine teşekkür ederim.
 
Yazım biraz uzun olmuş fakat memnuniyetimi belirtmek istedim. Umarım konu doğru yerdedir.
 
Saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ruffles05Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]6353,2[/B]
Kayıt: 21/10/2010
İl: Adana
Mesaj: 670
ruffles05Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 15:22
Cenk bey bahsettiğiniz firmayla benim de alış verişim oldu önerebileceğim güvenilir bir firma, benzer bir olay bir stok probleminde bende olmuştu daha yüksek fiyatta olan muadil bir ürün yollamışlardı, bilgim doğrultusunda, benden ek bir ücret istemeden.Fakat böyle bir konu çerçevesinde nihayi davranışlar olmadan önce değil olduktan sonra açıklama yapsanız iyi olur.Çünkü ürünü satmadan aynı şekilde davranıp sattıktan sonra hayal kırıklığına uratan o kadar çok firma var ki hem de sadece bu sektörde değil her sektörde...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cnk52Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1146
cnk52Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 15:35
Haklısınız Semih Bey. Fakat sonuçta sipariş edeceğim ürün ellerinde olan bir ürün. Kimseyi kötülemek istemiyorum bilmeden ama tahmin ediyorum ki çoğu firma sipariş ettiğim ürünü yollarlardı. İsmail Bey ise, yanında aldığım gübreden kumu bitkili bir akvaryum kuracağımı anlamış ve beni arayarak hiçbir kar gütmeden benim aldığım miktar fiyatının sadece kilosu o kadar tutan bir ürün yolladı. Ve hiçbir şekilde fiyat farkı istemeden tamamen beni -müşteriyi- düşünerek beni aradılar.
Benim amacım memnuniyetimi paylaşmak ve firmayı önermek oldu.
Anlayışınız ve hatamı söylediğiniz için teşekkür ederim. Umarım bahsettiğiniz gibi  teslimatımda ve daha sonrasında bir sorun çıkarmazlarsa -internet alışverişinde güven eksikliği olan birisi olarak- sitenin daimi müşterisi olabilirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir