Doğa Koruma Platformu Açıldı


SahinbeyÇevrim Dışı

Kayıt: 01/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 24
SahinbeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2009 23:15
içerisinde Akvaryum balıkları ve her tur canlıya  yer veren www.dogakoruma.com    yayın hayatında   Turkiyenin ilk doğa koruma formu olan  doga koruma .com  ( facebook  ve xing.com gibi sosyal sitelerdeki doga konusunda  faliyetde bulunan gurubları çekmeyi planlıyor..)
 
 
Oluşumu Tecrubeli bir isim tarafından gercekleştirilen  doga koruma birligi  ile ilgili Adanolu ajansı geçtigimiz gunlerde  dünya basınına ve internet gazetelerine   şu açıklamayı yaptı   
 
 
30 Temmuz 2009 16:24

Türkiye'de bir ilk olan girişim, doğaseverlerin farklı paylaşım sitelerinde bu açığı kapatmaya çalışmaları yerine ''www.dogakoruma.com'' adresindeki sitede doğa koruma platformu oluşturabilecekler.

Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı Genel Başkanı Nuh Mehmet Yakuter öncülüğünde, Türkiye'de ilk kez internet üzerinde ''Doğa Koruma Birliği'' oluşturulduğu bildirildi.

Yakuter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğaseverlerin internette görüşlerini, ''www.facebook.com'' ya da ''www.xing.com'' gibi sosyal paylaşım sitelerinde dile getirebildiklerini söyledi.

Doğaseverlerin bu tür siteler dışında görüşlerini dile getirdikleri, çalışma yapabildikleri başka bir internet sitesinin olmadığını ifade eden Yakuter, bu nedenle tüm doğaseverleri biraraya getirmek amacıyla, ''www.dogakoruma.com'' adresindeki sitede doğa koruma platformu oluşturduklarını kaydetti.

Yakuter, doğaseverlerin fikirlerini ve birikimlerini ''www.dogakoruma.com/forum/index.php'' adresindeki sitede özgürce paylaşabileceklerini vurgulayarak, üye sayılarının kısa sürede 10 bini aşmasını beklediklerini anlattı.

Yakuter, Türkiye'de ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''www.sultansazligi.com'' adresindeki sitede de Sultan Sazlığı Kuş Cennetini tanıttıklarını sözlerine ekledi.

AA

Hepiniz davetlisiniz 
 
 
Saygılarımızla 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir