e-jet 3388 mıknatıs sorunu


adem0052Çevrim Dışı

Kayıt: 19/10/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1
adem0052Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 05:08
 meraba,e-jet olarak ürün destek konusu açılmamış ama dolphin  yan markası ve tedarikçisi olduğunuz için buraya yazmayı uygun gördüm.hem fiyatının uygunluğu hem de dolphin le aynı fabrikadan çıkıyoru oluşu ,malzeme kalitesi ,gibi sebeplerden dolayı bir internet sitesinden e-jet 3388 dış filtre aldım.
 sorun şu ki mıknatıs milini sabitliyen plastik pabuçların yatağı ,bapuçlara göre geniş.yani anlaşılacağı gibi plastik bapuçlar boşta .buda ne yazıkki mıknatısda boşluk yaptığından ses yapmakta. teflon bant ile pabuçları sararak destek yaptım ama nafile tıkırtı sesi kesilmiyor.
 acaba diğer 3388 dış filtrelerde aynı  sorun varmı , yoksa piyango banamı patladı.ilk defa dış filtre kullanmıyorum ama ilk defa böyle bir üretim hatasıyla karşıkarşıyayım.bağcılarda ikamet ediyorum.buralarda gösterebileceğim bir e-jet bayisi veya servisi yok.zaten internetten aldım.petgarden kadıköy şubesini aradım.sorunu anlatmaya çalıştım şimdi yoğunuz telefonunuzu verin biz sizi arayacağız dediler.arayan soran olmadı.tekrar iki gün sonra aradım.müsait olduğumuz zaman sizi arayacağız dediler.1 ay oldu bi türlü aramadılar .arayacakları yok zaten.
  istanbul avrupa yakasında filtreyi gösterebileceğim bir servisiniz varmı.ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Pet GardenÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2011
Mesaj: 629
Pet GardenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 11:41
Adem Bey,
 
Jet Dış filitrelerde bahsettiginiz sorunla karşılaşmıyoruz.Sorununuz mutlaka çözülecektir.İstanbul şubemiz le konu görüşüldü.Firmamız adına özür dileriz.Lütfen İstanbul Şubemizden Çetin Bey ile görüşünüz.Size yardımcı olacaklar.
Saygılarımızla,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir