Eheim Jager 200 W Isıtıcı Fiyatı ?


YurtsevÇevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 302
YurtsevÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 15:07
Ürün bugün kargo ile geldi   gayet sağlam paketlemişler. Uygun fiyat, hızlı teslimat gayet memnun kaldım hizmetten. Umarım ürün de problem çıkarmaz ve kullanırım. Tekrar teşekkürler arkadaşlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bayramsesÇevrim Dışı

Kayıt: 04/07/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 573
bayramsesÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 15:20
[QUOTE=Yurtsev]Ürün bugün kargo ile geldi   gayet sağlam paketlemişler. Uygun fiyat, hızlı teslimat gayet memnun kaldım hizmetten. Umarım ürün de problem çıkarmaz ve kullanırım. Tekrar teşekkürler arkadaşlar.[/QUOTE]

Hayırlı olsun.

Üründe problem çıkmayacağını düşünüyorum sadece akvaryum ısısını sağlam bir termometre ile kontrol ederek istediğiniz sıcaklığa ayarlayın, eğer ısıtıcının üzerindeki ısı ile aynı değilse eheim jager kalibrasyon ayarı olarak araştırın forumda, kendinizde zaten termometre ile kontrol ederek istediğiniz ısıyı deneye deneye ayarlayabilirsiniz.
bayramses2014-02-20 15:22:09

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

buryerÇevrim Dışı

Kayıt: 15/02/2013
İl: Izmir
Mesaj: 100
buryerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 15:50
[QUOTE=doguse]Jager bana göre ısıtıcıda en iyi markadır. Ama böyle bir sorun çıkarması şaşırttı beni Bayram Bey.
Peki farklı termometrelerle denediniz mi ? Aynı değerleri verdi mi ? Yani sıkıntı ısıtıcıda değil de termometrenin kalibrasyonunda olabilir.
Cihazın garantisi varsa değiştirmelisiniz. 4 derecelik fark çok ciddi bir rakam. Normalde bütün ısıtıcılarda derece ile üzerindeki değer arasında fark olur. Aslında bunun sebebi ısıtıcıdaki termostatın içindeki havaya göre oluşudur. Yani içindeki hava ile dışındaki su arasındaki oynama bu farkı yaratıyor. Jager gibi bir markada bu en fazla 1 derece olmalıydı. Ekipmanınız arızalı olabilir dediğim gibi değiştirme şansınız varsa bir deneyin.
[/QUOTE]
Eheim jager da dereceyi ayarladığınız halka ille sıcaklığı gösteren ok birbirinden bağımsız döner. Kutudan çıkan ürünlerin bir kısmı tam doğru dereceyi gösteriyor bazıları göstermiyor.Tam doğru derece göstermesi şans işi. Yani fark en fazla 1 derece olmalıydı diye birşey yok. 20 derece ayarlıysa siz okla oynayıp 34 derece bile gösterebilirsiniz. Yani 19 dereceye ayarlanan bir ısıtıcı suyu 23 dereceye çıkarıyor sa, oku 23 dereceye getirmekle kalibrasyon tamamlanır. Burda tek kötü olay şu , eheim suya komple daldırılabilen bir ısıtıcı olsada bu anlattığım bölge su altında kaldığında zamanla ok halkaya yapışıyor. Ani ısı değiştirilmesi gerektiğinde her ikisi birden dönüyor kalibrasyon karışıyor. Yeni alacak arkadaşlara tavsiyem su hizasını dalgalı çizginin üstünde, ayar kısmınında altında tutsunlar. Bu şartlarda eheim adamı çıldırtmaz :). Piyasadaki en iyi ısıtıcı bence bu.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YurtsevÇevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 302
YurtsevÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 17:21
Önümüzdeki hafta sonu Akvaryum geldiğinde kurulum aşamalarını resimli bir şekilde paylaşmayı düşünüyorum. Isıtıcı ile ilgili bilgileri de paylaşırım. Teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

doguseÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/11/2012
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1169
doguseÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 20:15
[QUOTE=buryer]Eheim jager da dereceyi ayarladığınız halka ille sıcaklığı gösteren ok birbirinden bağımsız döner. Kutudan çıkan ürünlerin bir kısmı tam doğru dereceyi gösteriyor bazıları göstermiyor.Tam doğru derece göstermesi şans işi. Yani fark en fazla 1 derece olmalıydı diye birşey yok. 20 derece ayarlıysa siz okla oynayıp 34 derece bile gösterebilirsiniz. Yani 19 dereceye ayarlanan bir ısıtıcı suyu 23 dereceye çıkarıyor sa, oku 23 dereceye getirmekle kalibrasyon tamamlanır. Burda tek kötü olay şu , eheim suya komple daldırılabilen bir ısıtıcı olsada bu anlattığım bölge su altında kaldığında zamanla ok halkaya yapışıyor. Ani ısı değiştirilmesi gerektiğinde her ikisi birden dönüyor kalibrasyon karışıyor. Yeni alacak arkadaşlara tavsiyem su hizasını dalgalı çizginin üstünde, ayar kısmınında altında tutsunlar. Bu şartlarda eheim adamı çıldırtmaz :). Piyasadaki en iyi ısıtıcı bence bu.[/QUOTE]
Ben kendi kullandığım ürünlerden yola çıkarak fark en fazla 1 derece olmalıydı dedim. Tabi ki bu dediğim kanun değil, farklı olanlar olacaktır ki şaşırmamın sebebi de bu idi. Gelen cihazların kalibreli geldiğini düşünerek bu tepkiyi verdim. Aksi durumda dediğiniz gibi 2 dakikada kendimize göre cihazı kalibre edebiliriz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir