Elbirliğiyle Akvaryum Oluşturalım


HamsicikÇevrim Dışı

Kayıt: 12/07/2010
İl: Ankara
Mesaj: 3
HamsicikÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 12:16
Elbirliğiyle akvaryum oluşturalım şeklinde başlık atarken elbette sitede mendil açmayı kastetmedim. Sizin değerli fikirlerinizle akvaryum seçiminden, fon almaya / yapmaya, balık ve bitki seçimine, filtre seçimine kadar bir akvaryum oluşturma hikayesini burada oluşturmaya çalışalım. Böylece komple bir hikayemiz olur ve pek çok kişiye de yön gösterici olabiliriz. 
 
Benim düşündüğüm akvaryumun boyu 120-150 cm arası olacak. Evde akşamları oturduğumuz televizyonlu bir odada bulunacak. Zeminde laminat parke var. Kuzey cephedeki pencereye 4 metre kadar uzakta yer alacak. Ev merkezi ısıtma sistemine sahip. Mobilyalı ve ön camı bombesiz olsun istiyorum. Eğer kuvvetli bir muhalefet oluşmazsa iç filtre gibi ekstra iş çıkartacak ekipman kullanmak istemiyorum. Sump sistemi hakkında önerilere açığım. Henüz türünü seçmediğim bir çiklit akvaryumu olmasını istiyorum. Proje gerçekleştikçe burada resimleri de paylaşacağım.  Akvaryumu daha ucuza mal edebileceğimi düşündüğüm Ankara Siteler'de bir imalatçıya yaptıracağım.
 
Önerilerinizi ve katılımınızı bekliyorum.
Hamsicik2010-07-13 13:49:14

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hkncrnÇevrim Dışı

Kayıt: 16/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 102
hkncrnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 14:21
Şimdiden kolay gelsin.
zahmetli bir işe soyunmuşsunuz. Bence oturma odasına koyacağınız bir akvaryuma yapay arka fon kullanmanızı öneririm hem balıklar için doğal bir ortam hemde sizin ve misafirlerinizin görsel zevki açısında çok hoş oluyor. Kendim kullanıyorum ordan biliyorum.
saygılarımla. .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir