En Pahalı Akvaryumlar


CLassMaNÇevrim Dışı

Kayıt: 29/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 115
CLassMaNÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 23:35

En Pahalı Akvaryumlar; Akvaryumda gösterişi seviyor musunuz? Evet akvaryum çok boyutlu bir dünya. İçine girdiğinizde şunu göreceksiniz ki akvaryum canlıları ayrı bir alem. Özellikle işin maddi boyutu ilk başta düşündüğünüz gibi değil. Nasıl doğal sayılar 0 dan başlıyor sonsuza kadar gidiyor… İsterseniz akvaryumda fiyatlar için de bunu söyleyebilirsiniz. Bir alt sınır bulursunuz. Bu kolay. 45-50 TL arası belki de istediğiniz kadar büyük olmasa da güzel bir akvaryum alabilirsiniz. Ama az önce de dediğimiz gibi bunun bir üst sınırı yoktur. Kalite arttıkça fiyat artar, akvaryumda dekoratif malzemeler kullanmak istersiniz fiyat artar, akvaryum için özel masa kurdurmak istersiniz, duvara gömme akvaryum yapmak istersiniz… Maddi kısmı düşünmek istemiyorum diyorsanız akvaryum çok eğlenceli bir iş. Bazen dakikalar, bazen saatler ayıramazsınız gözlerinizi. Çok güzel bir duygu…

Size aşağıdaki akvaryum resimlerini sunmak istedim. Ben çok beğendim. Fiyatı konusunda herhangi bir fikrim yok. Yorumlarınızı bekliyorum. 


–En Pahalı Akvaryumlar–

–En Pahalı Akvaryumlar–


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mert ÇimagilÇevrim Dışı

Kayıt: 09/08/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 249
Mert ÇimagilÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 19:28
DIY amaçı maliyeti az ve işe yarar aletler yapmak degil miydi siz burdaki resimlerde baya maddiyat istiyen akvaryumlar var =)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir