Engellilere Destek..


EywallahÇevrim Dışı

Kayıt: 27/01/2009
İl: Zonguldak
Mesaj: 384
EywallahÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 19:08
Abilerim, ablalarım, kardeşlerim; bilenleriniz vardır bilmeyenler içinde söylüyorum...
 
 
Açıklama:
ataşehir belediyesi çevre koruma ve kontrol müdürlüğü tarafından başlatılan ''ataşehir tane tane kapak topluyor adım adım engelleri aşıyor'' kampanyasına ilgi gün geçtikçe artıyor. Gördüğü ilgi nedeniyle eylül 2010 tarihine kadar uzatılan ''ataşehir tane tane kapak topluyor adım adım engelleri aşıyor'' sloganıyla başlattığımız bu kampanya, doğada 400 yıl gibi uzun bir sürede yok olan plastik kapakları geri dönüşüme kazandırmakla çevresel bir proje, kapaklardan sağlanan gelirle engelli vatandaşlarımıza umut olmak adına sosyal bir proje özelliği taşıyor. Kapaklardan elde edilen gelirle alınan tekerlekli sandalyeler anadolu yakası türkiye sakatlar derneği aracılığı ile ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edilecek. Sizlerin belediyemize ulaştırdığınız her plastik kapak engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınması için bir umut olacaktır.
türkiye’nin hemen her yerinden ordu fatsa, siirt, izmit, izmir ege üniversitesi, ankara, kırklareli ve gebze dilovası’ndan kampanyamıza destek geliyor. Kapak toplama kampanyamızla ilgili çevre koruma ve kontrol müdürlüğümüze ulaşan vatandaşlarımız kampanya hakkında bilgi almak için bize sıkça sorular soruyor. İşte kampanyaya ilişkin en çok sorulan sorular ve bunların yanıtları:
neden plastik kapak: herkesin kullandığı ambalajlarda bulunduğundan ve kolay toplanabildiği için plastik kapaklar tercih edilmiştir.
hangi kapaklar kampanya kapsamında: plastik kapak olmalı, renk ve büyüklük önemli değil.


toplanan kapaklar nereye teslim edilecek: topladığınız plastik kapakları ataşehir belediyesi çevre koruma ve kontrol müdürlüğüne getirebilirsiniz. Ulaştıramadığınız kapaklar için 0216 570 50 99 
  nolu alo çevre hattından bilgi alabilirsiniz. kaç kapağa kaç tekerlekli sandalye alınabilir: yaklaşık 250 kg plastik kapak ile 1 tekerlekli sandalye alınabilmektedir.
Ayrıca facebookta bu kampanya dahilinde grubumuzda vardır ulaşmak için...
 
Eywallah2010-11-29 19:14:45

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SELAMİÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/09/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1319
SELAMİÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 11:59
Tebrikler başarılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EywallahÇevrim Dışı

Kayıt: 27/01/2009
İl: Zonguldak
Mesaj: 384
EywallahÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 17:31
Teşekkür ederek herkesin bu kampanyaya katılımını bekliyoruz...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir