Ev Yapımı Yeme Yumurta Akı Tozu


gkhnacabanÇevrim Dışı

Kayıt: 24/08/2009
İl: Antalya
Mesaj: 70
gkhnacabanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 15:57
İyi forumlar.Melek balıklarım için yem yapmayı düşünüyorum, suyun çabuk bozulmaması içinde bir internet sitesinden agar agar alırken gözüme saf toz proteinler çarptı.Acaba kullanmamın ne gibi etkileri olur ?Ürünün Özellikleri:

Ürün Adı: %100 Yumurta Akı Tozu
Ambalaj: 1 kg
Menşei: Türkiye
Fiziksel Yapısı: Toz
Raf Ömrü: 18 ay (Serin ve kuru ortamda saklamak koşuluyla)
Kullanımı: Ağırlıkça 1 birim yumurta akı tozuna, 7 birim su eklenerek, kullanıma hazır hale getirilir. (Örneğin: 125 gr yumurta akı tozuna, 875 gr su eklenerek, 1 kg sıvı yumurta akı elde edilir)
Son Tüketim Tarihi: Ocak 2016 
 


Ürün Detayları: 
 
Kimyasal/Fiziksel Özellikler:
 
Nem: %8 (maksimum)
pH: 6.5 - 8.5
Protein: %78 (minimum)
Yağ: %1.2 (maksimum)
Katkı Maddesi: Bulunmuyor
 
 
 
 
1 kg yumurta akı tozu, 245 adet yumurtanın akına eşdeğerdir.
 
 
Pastörize edilmiştir, ısıl işleme gerek duymadan tüketilebilir.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir