f0 dişi ilangi sorunu


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2012 23:36
[QUOTE=OSMANLI] [QUOTE=TiTaNNiKe][QUOTE=OSMANLI]Gecmis olsun uzuldum gecen gun benimde yavrularin basina geldi beklemeden tereddut etmeden baktobur kullandim cok sukur sikinti olmadi bence trop besleyen her arkadasin 10 cesit yemi oldugu gibi elinde gerekli ilaclari olmali . [/QUOTE]
En ufak şeylerde ilaca dayanınca bagışıklık kazanıyor. :) Beklemek gerekli bir örnek veriyim geçen forumda bir arkadaşım çagırdı baktım balık bloat belitrileri sergiliyor ilaç kullandırmadım sıtandardı çıkma dedim ve balıgın bagışıklıgı yendi şuan kolonisi gibi 2 gün beklemek gerekli.[/QUOTE]
Usta %100 haklilik payin var ama sen olaylara  tecrubeli gozuyle bakiyorsun ben ise bir acemi gozuyle  onlem alamayacagim daha buyuk bir sorunla karsilasmamak icin erken onlem almak daha iyi diyorum. 
Benimde  sorun yasayinca gelip bakicak bir arkadasim olsa keske bence arkadasiniz cok sansli .
[/QUOTE]
Ankarada olsaydınız bir tlf ile yanınzda olurdum. ;) Şöyle bit tiyo veriyim bagırsakları tam anlamıyla 4 günde harekete geçiyor dahabüyük sorunlar çıkmaz. ;)
 
Saglıklı balıklar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

312d0-37Çevrim Dışı

Kayıt: 09/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 558
312d0-37Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 15:22
Tabi canım benim aldığım arkadaş burnumun dibindeydi 10 kere yanına gittim 100 kere haber bıraktım ne aradı nede sordu 41 adet 12cm ilangiden 11 düştüm.:( en iyi yapılacak şey başınıza gelmeden önce  her şeyi sorup ögrenip hazırlıklı ve tedbirli olmak! kaliteli ve zamanında yemleme,temiz su,filtre malzemelerinde kaliteye özen,tedarikli olmak içinde ilaçların el altında bulunması!.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir