Fiskiye Sorunu


agatamÇevrim Dışı

Kayıt: 10/04/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 113
agatamÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 16:12
Resimde belirtmiş olduğum iç filtrede fiskiye aparatı yok sadece hava hortumu takılıyor. Yalnız ben bu motora fiskiye aparatı yapmak istiyiyorum hava hortumu kullanmadan bu mümkünmüdür acaba? 3 adet lepistes besliyorum balıkları rahatsız etmemek için bu yola başvurdum suyu üstten vermek istiyorum hem oksijende veriyoru o şekilde bildiğim kadarı ile yorumlarınızı bekliyorum.  agatam2011-05-06 16:14:26

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim demek ki kimse böyle konular ile ilgilenmiyor bilgi olarak 0 sağolun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muztavaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/07/2010
İl: Eskisehir
Mesaj: 543
muztavaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 22:03
[QUOTE=agatam] Resimde belirtmiş olduğum iç filtrede fiskiye aparatı yok sadece hava hortumu takılıyor. Yalnız ben bu motora fiskiye aparatı yapmak istiyiyorum hava hortumu kullanmadan bu mümkünmüdür acaba? 3 adet lepistes besliyorum balıkları rahatsız etmemek için bu yola başvurdum suyu üstten vermek istiyorum hem oksijende veriyoru o şekilde bildiğim kadarı ile yorumlarınızı bekliyorum. 

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim demek ki kimse böyle konular ile ilgilenmiyor bilgi olarak 0 sağolun.[/QUOTE]


Kadir bey akvaryumcular içinden bol yedek parça satanları dolaşırsanız diğer modellerde kullanılan fıskiyelerden birini bu modele uydurabilirsiniz.Üzerinde gerekli düzenlemeleri de yaptıktan sonra isteğinize ulaşmış olursunuz.Hiç olmadı dıy bölümüne bir göz atın.Köşe pvc boru ile ve kısa bir uzatma borusu ile de yapabilirsiniz.Boş kalan uca da kör tapa koyup boruya delikler delerek bu sistemi elde edebilirsiniz.

Kolay gelsin.Sağlıklı balıklar.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir