Katil erkek zebram...
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2006 18:46
arkada?lar kyzy?an zebram 1 di?iyi öldürdü ve bir di?iyi daha kötü halde byrakty acaba bunun yanyna di?i koymak mümkün mü???Mümkünse erke?i yaty?tyrmanyn yolu nasyl olur???
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2006 18:53
Tankynyzyn ebatlary küçük olabilir veya büyükse bile di?inin saklanaca?y kayalyklar yoksa olabilir. Di?i-erkek boy orany orantysyz olabilir veya di?iler kondisyonsuz olabilir. Ki zebralaryn normal hareketleridir. Di?i koyarsanyz olur ama di?i aly?asyya kadar yine di?iyi yypratacaktyr. Bence di?iye kondisyon kazandyrmaya çaly?yn. Di?inin saklanabilece?i yerler hazyrlamaya çaly?yn. Akvaryumu bölerek kondisyon kazandyrabilirsiniz.
Saygylarymla...
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2006 19:04
Cevabynyz içiin te?ekkürler.Akvaryum yeterince büyük fakat di?inin saklanabilece?i yerler az.Erkek o kadar kondisyonlu ki di?ilerde kondüsyonun k sini byrakmady.Benim akvayumu bölme ?ansym yok çünkü akvaryum ?uan arkada?ymda fakat di?i gidici gibi görünüyor.Acaba erke?in kondisyonunu nasyl dü?ürece?iz???
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2006 10:13
bence akvaryumu ykyye bolun zamanla byrbyrleryne alysacaklardyr.bol proteynly yemlerle syk syk besleyyn dysyyy basarylar.
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2006 11:42
arkada?lar akvaryumu ?effaf camla böldü?ümde balyklar iki taraftan birbirlerine saldyrmaya devam ediyor bende kumlu camlarla bölüyorum belirli bir zaman sonra balyklaryn birbirine aly?masy için tekrar ?effaf camy takyyorum. kolay gelsin
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2006 12:45
erkek di?isini bulmu?sa ötekileri teker teker öldürür öbür di?ileri akvaryumdan çykar belki o yüzden yumurlamyyor ba?ka büyük var diye