Yunus-sp-iceman 3 akvaryum
Boyut (cm):150*50*65h-80*40*40 sump
Canlılar: 5 erkek yunus ( 3 ü dişi diye verilmişti, koca oğlanı sonradan ekledim)
Malzemeler: aqabee 3000 lt sump motoru, silis kum, kaya, yavru akvaryumunda midye kırığı kum, 2 hava motoru vs ..
Akvaryum Bakımı: Haftada en az 1 kere her akvaryumda % 20 su değişimi
Kullanılan Yemler: Sera flora- new life spectrum chiclid formula, kan kurdu, sera yavru yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Şükürler olsun şuanlık problem yok. Flugal gibi bir şeydi hatırlayamıyorum, hap ..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hacim ve dekor olarak güzel bir akvaryum. Ancak, 4 erkek yunus yerine en kısa zamanda 1 erkek 4-5 dişi yunus olmalı. Aynı şey elbette sarı prensesler için de geçerli. Ayrıca tek başına kalmış iceman de akvaryumdan uzaklaştırılmalı.
Hacim ve dekor olarak güzel bir akvaryum. Ancak, 4 erkek yunus yerine en kısa zamanda 1 erkek 4-5 dişi yunus olmalı. Aynı şey elbette sarı prensesler için de geçerli. Ayrıca tek başına kalmış iceman de akvaryumdan uzaklaştırılmalı.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Erdal Hocam, sınavlarımın bitmesini bekliyorum, en kısa zamanda 20 kadar yunus yavrusu alıp o şekilde hobiye devam etmek istiyorum Tabi bu arada eskiler bir hobiciye yada akvaryumcuya gidecek ...
[QUOTE=jenga]Sırasıyla gayet güzel bir tank ekibi...Bunun yanında yunuslarınızla ilgili 'kıyamama' mevzusunu gayet iyi anlıyorum. Geçmiş dönemde benzer düşüncelerim olmuştu, çok iyi hatırlıyorum. Ama bir yerden sonra onlar için de zor tabi, bir tanesi 40'lıkda dinleniyor mesela...Size tek önerim, belki Malawideki en sevdiğim tür olan Iceman'i yalnız bırakmamanız olabilir :) Sağlıklı balıklar dilerim... [/QUOTE]
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim İceman dahil tüm balıklarımı elden çıkarıp 20 kadar yunus yavrusu ile devam edeceğim İnşallah ama şuanlık vermem gereken 3 ders var . Sağlıklı balıklar