Tül Bölme
Selamlar,
Sayın arkadaşlar,150 lt lik sarı prenses akvaryumum var.Ben bu akvaryumun bir bölümünü içten tül ile ayırıp yavru akvaryumu haline getirmek istiyorum.Zira ikinci bir yavru akvaryumu almak istemiyorum çünkü yerim müsait değil.Dolayısıyla bu tül ile bölme işlemini nasıl yapabilirim ve aynı zamanda sağılıklı olurmu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Beğenenler: [T]7319,ARDA68[/T]
Teşekkür Edenler: [T]187123,Mert3641[/T]
Serkan Bey;
Tül bölmeyi Dıy eklerseniz daha iyi olur.Oradan da faydalananlar olacaktır.En kısa zamanda bende deneyeceğim.Ellerinize sağlık.
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Selamlar herkeze.pvc pencere yapan yere gittim bana 10 ytl fiyat çıkardı.Normalmi sizce bu fiyat?Sorduğum yer özel markaları satan bir yer değil örnk;fırat pen gibi
Selamlar
Ben camdan bi bölme yapmışdım, içten ölçüleri aldım, camcıda kestirdim ve cama büyük bi delik açtırdım(ortasını çember şeklinde kesip çıkarttı), kestirdiğim camı tülle kaplayıp kullanmışdım.
SAYGILAR...
Arkadaşlar tül olarak isterseniz dügünlerde gelin arabalarını süslemek için kullanılan tülden kullanabilirsiniz.
Bende vardı kullandım çokta güzel oldu zaten tül balıkları yakalamak için kullandığımız kepçelerin tülünün aynısı araba süsleyen çiçekçilerden alabilirsiniz çok ucuz ve işinize tam uygun.
Unutmadan sanırım bu tül için çiçekçiler ithal tül diyorlardı beyaz olmalı zaten bakınca kalitesinden anlarsınız.
Saygılar...