Genel Anket Yapımı
Merhaba arkdaslar. Ben bir istatistikçi olarak, anket yapmak istiyordum ama firsat bulup bir türlü konuyu açamadim. Az önce bir arkadasin tek soruluk bir anket çalismasini gördüm ve çok sevindim sonra bende genel bir anket yapmaya karar verdim. Anket verilerine göre gerekli analizi ve çaprazlamayi ben yaparim ya da forum yöneticlerinden gelen yardimla bunu sitede otomatik olarak yaptirabiliriz. Forum üyelerimiz arasinda en çok hangi tür balik besleniyor, sahip oldugumuz akvaryum sayisi ve büyüklükleri(lt ve cm olarak), sahip oldugumuz balik sayisi, tek tür beslemek istesek hangi türü seçerdik, kaçimiz yavru alabilmis ve sizin merak ettiginiz birçok soruyu anket yapabiliriz. Burdan çikan sonuçlarla anakütleye(bütün balik besleyenler) varsayimlar yapariz ve genel bir bilgimiz olur, ne dersiniz? Eger bu konuya olumlu bakarsaniz sizden gelen sorulara göre anketi ve sýklari hazirlayabilirim, tesekkürler...!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Destek için teşekkürler Onur bey ve Zorask84.
Bende bunu söyledim zaten. Yavaş yavaş açıyoruz. bu sayede sürekli açılan ne besliyorsunuz anketlerininde önüne geçmeyi hedefliyoruz.