Sarı Prensesten soğumaya başladım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Malawi türlerinden olan sarı prenses çok güzel balıklardır.Akvaryumunuzda alışma dönemi geçiriyorlar,bir süre sonra alışacaklar ve tadına doyumsuz hareketler yapmaya başlayacaklar.Çiftleşirlerken birbirlerinin etrafında dönecekler,kumu kazacaklar birde yavru alacaksınız, acele etmeyin.
-Balıklar gene taşlar arasında saklanmaya devam edicek.
-Akvaryumun karşısına geçtiğinde gene boş durcak.
-Yer sahiplenmeleri bittiği zaman yaklaşan diğer balıkların üstüne gidip kaçırcaklar(bir bu birde yem yerken ortaya çıkıp gezinirler)
-Yer sahiplenemeyenler ortada diğerlerinin önünden kaçıp durcak.
sonuç olarak değişen birşey olmucak.Amcamın 2 yıldan fazla süredir sp akvaryumu var 2dk bile bakılcak bir akvaryum değil.Balık dediğin gezicek sana tepki verecek şirinliği ve al benisi olcak.sp lerde bu yok. Yavrulucaklar oda ayrı bir dert.Ayrı bir akvaryum,düzenek gerek. Bıraksan yaşamazlar.Gelsen 3 japon al o akvaryuma
Not:Tür tavsiyesi alan arkadaşlara söylenilen tek şey chicklid türü balıklar oluyor.Bende japon için diretirim ozaman.
Ben tam aksini düşünüyorum. Bence sp ler en hareketli malavi türleri arasındadır. Yanlız yeni tanka alışma süreci biraz zaman alıyor. Ben önceleri misafir odasına kurmuştum akvaryumu. Odada fazla gezinti olmadığı için odaya girdiğim an saklanıyorlardı. Daha sonra oturduğumuz odaya tankı taşıdım. Odada devamlı hareket olmasına ve benim küçük oğlumun akvaryuma ani vurmalarına oldukça alıştılar. Akvaryumun karşısına oturduğumda ise hepsinin gelip benim onlara baktığım gibi bana bakmaları çok hoşuma gidiyor. .