Sera discus yem


citirmukoÇevrim Dışı

Kayıt: 13/06/2006
İl: Kayseri
Mesaj: 65
citirmukoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2007 15:28
Arkadaşlar merhaba bugün akvaryumumdaki 13 adet yunus için yem almaya gittim. Akvaryumcu bana yem olarak sera discus color red ve blue yemlerini önerdi bende her ikisini aldım bu yemler balıklarım için iyimi yoksa başka bir yemmi alsaydım? Bu yemleri daha önce yunuslara veren arkadaşlar var mı? Bundan daha önce sera granül kullanıyordum balıklar içinde farklı yem olsun diye bunları aldım. Akvaryumcunun elinde birde totto yem vardı daha önce sera granül veriyorsan tottolar olmaz dediği için bunları aldım. Bilgi verirseniz sevinirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2007 15:40
Merhaba Mükremin bey.sera'nın yemleri gerçekten kaliteli yemlerdir.ben kendi discuslarımda satmadan önce kullanmıştım.ayrıca malawi karma cikletlerimdede sera discus color blue+color red yemlerinden 1 sene kullandım.olumsuz hiçbi tarafını görmedim tam tersine balıklarımda olumlu gelişmeler sağladı.uzun lafın kısası yeminizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.NOT:ucuz çin yada japon malı yemlerden kesinlikle kaçının balıklarda kısırlık gösterir ve gelişimlerini olumsuz etkiler.

saygılar....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

balikci23Çevrim Dışı

[B]9885,2[/B]
Kayıt: 20/07/2006
İl: Elazig
Mesaj: 3041
balikci23Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2007 16:43

Seranın dicus yemleri çok kaliteli yemlerdir.Fakat bunların yanında otçul yemlemeyide ihmal etmemelisiniz.Otçul yem olarak sera flora veya sera granu green kullanabilirsiniz.Eğer otçul yemleme yapmazsanız balıklarınız kabız olurlar.Bu yüzden biran önce bir otçul yem edinmenizi tavsiye ediyorum.

Ayrıca otto'da kaliteli bir yem markasıdır.

Saygılar.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir