frontoza kapambaya hazırlık


blueaortÇevrim Dışı

Kayıt: 04/02/2009
İl: Izmir
Mesaj: 487
blueaortÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 10:24
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=blueaort][QUOTE=saints]Akvaryum ölçüleri iyi fakat üretim için 1+4 en ideal adet. Filtre olarakta sump kullansaydınız daha iyi olurdu bence..En kısa zamanda akvaryumlarınızın balıklı hallerinininde resimlerini bekliyoruz.. [/QUOTE]
 
Sumpa gerek yok bence güçlü bir dış motor iş görecektir zaten frontosalar haftada 3 kez yemlendiği için su yemden dolayı çabuk bozulmayacaktır. 20 günde 1 su değişimi haftada 3 kez yemleme ve güzel bir dekor ile yavru alınabilir.
[/QUOTE]
Haftada 3 yemleme derken ?[/QUOTE]
 
Balıklarınız yetişkin boyda ise haftada sadece 3 kez yemleme yeterlidir. fazlasını verir iseniz balıklarınız yağlanabilir. balıklarınızın devamlı karınları göcük olur bu frontosaların olması gereken yapıdır sadece dişiler yumurta dökmeye yakın karınları şişer buda yumurtalardan dolayıdır. Zaten frontosalar doğal ortamlarında diğer balıklar gibi sürekli beslenen türler değildir avladıkları balık ve ufak canlıları yerler bi gün avlanırlar belki 3 gün avlanamazlar gibi. türünün güzel örneğini bulursanız mobaya benzer balıklarınız olur erkeği iyi seçmenizi öneririm frontosada kilit nokta erkektir. davul gibi şişmiş erkekleri almayın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

akinozerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 10/10/2007
İl: Kocaeli
Mesaj: 653
akinozerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 14:14
    Frontozaları yağlandırmamak uzun süreli ve sağlıklı üremeleri açısındanda oldukça önemli.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir