Garanti akvaryum


kimyager04Çevrim Dışı

Kayıt: 30/10/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 60
kimyager04Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 23:17
DIKKAT!
Pek cok alışveriş portallarında ilanlarını görebileceğiniz Garantiakvaryum isimli satıcı hakkında farklı bir konu altında yayımladığım mesaj ıcın hakaret mesajı atmaya cesaret gösteren bir esnaf.


Yayımladığım mesajı buradada paylaşacağım sizinle ki bu tur esnaf diye geçinen insanlardan uzak durun.
Onca yaşanan şey karşısında bir türlü ulaşamadığım telefonlarıma cevap vermeyen insan nasıl oluyorsa foruma yazdığım Msj için telefonuma Msj gönderme zahmetinde bulundu hemde özür dileyecegine hakaret içeren bir mesaj.
Insanları küçük duruma düşüren bu tur satıcılardan uzak durmanız dileğiyle

Iste yazdığım o mesaj
[Quote]

Bu dolandırıcıya para kaptırmayın.
Ürünü sipariş verdim parayı vermeden malesef başlamıyor.önce tüm akvaryum parasını peşin istedi. Cocuğum var kimsenin hakkına girmem vs yorumlarıyla göz boyadı. Güvenmediğim için hepsini vermeyeceğimi dile getirince kapora vererek başlamayı kabul etti. Kaporayı verdim ve 2 hafta sonra teslimat yapılacaktı ancak zaman geldiğinde aradım ulaşamadım ertesi gün arayarak bir aksilik oldu dedi.1 hafta sonra teslim edeceğim denildi ve kabul ettim. Ancak zaman geldiğinde aradım gene ulaşamadım telefonu kapalı. iki gün sonra arama zahmetinde bulunmayıp mesaj atarak yetiştiremediğini söyledi. Akvaryum hazır profil kısa geldi diyerek 5 gün daha bekletti. Bende arayıp elinde ne varsa almaya ikna oldum malzemeleri alıp başka yerde toplayacaktım. Önce tamam gel al hazır dedi sonra tekrar telefonlarını kapatıp kayıplara karıştı. Bu dolandırıcının yeri Bayrampaşa karakolunun yanında. Şikayet etmeye karakola gidecektim ki mesaj atıp verdiğim kaporayı çigköfteciye bırakıp oradan alabileceğimi mesaj atmış. Uzun süre peşinde koşarak kaporamı gidip geri aldım karşıma cıkmayıp verdiğim parayı baskasından aldım vermeseydi karakola şikayet edecektim zaten de bu dolandırıcıya dikkat edip paranızı kaptırmayın beni bir aydır bekletmeside cabası oldu. Paranın tamamını versek sırra kalem basacaktı demekki.[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

prisonbreakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 938
prisonbreakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 23:49
Selim bey bende bayrampaşada oturuyorum ama Garanti akvaryum adlı bir firma hatırlayamadım. Sizin yazıp gönderdiğiniz mesajı görüyoruz ama Garanti akvaryumun size yazdığı mesajıda yayınlar mısınız  ?. Bizde bu firmaya karşı tavrımızı koyalım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir