Genç Duboise Maswalarım en kısa zamanda sizlerle


HB.TELLİÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/01/2008
İl: Afyon
Mesaj: 1670
HB.TELLİÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 02:31
[QUOTE=Snator]

Basri abim tankın ve balıkların Maşallahı var Rabbim kem gözlerden esirgesin. çok şık bir tank olmuş.Hayran kaldım diyebilirim.

[/QUOTE]
 
 
       Murat kardeşim çok teşekkürler bende sizin tanklarınzı çok beğeniyorum.Yeni tank prejeniz olduğunu biliyorum inşallah siz daha güzelini yaparsınız.


[QUOTE=siyi] Basri bey kurulumunuz ve tankınız hayırlı olsun.
 
Çok şık ve sade bir akvaryum kurmuşsunuz. İlangilerinde hakkını yemeyelim. Fotoğraf ve video konusunda biraz cimrisiniz galiba. Ama biz yinede ısrarla daha bol foto istiyoruz. Bu güzelliklerden bizi mahrum bırakmayın.  Allah devamına erdirsin.
[/QUOTE]
 
       Selim Bey tankı beğenmenizi sevindim.İlangilerim için bayağı bir emek harcadım ama sonuç güzel olunca inanım tüm yaptıklarıma değdiğini düşünüyorum.Fotolar konusunda biraz inceci olduğum için fotolar gecikiyor kusura kalmayın.Trabzona selamlar...


[QUOTE=hakanacar123]Maşallah. Arka fonu neyle yapıştırdınız?[/QUOTE]
 
       Hakan Bey arka fonu reklam yazısı yapan arkadaştan aldım ve cam sille yağıştırdım.


[QUOTE=murat sarıkaya]Basri abi maşallah ''ALLAH'' nazarlardan saklasın tankınız adeta bir okyanus görüntüsüne benziyor insan böyle sade şık ama bir okadarda seyri zevkli tankın karşısında kendisini kaybetmemesi mümkün deyil tekrar yüreğinize sağlık diliyorum, Saygılarımla.[/QUOTE]
 
   
      Murat Bey güzel dilekleriniz için teşekkürler.Açık mavi fonu hem balıklarım hem de ben çok seviyorum.Güzel bir ışıklandırmada olunca gerçekten Okyanus gibi duruyor.Bu kadarını inanın ben de beklemiyordum.Seyrederken bana büyük keyif veriyor.Sizlerede aynı keyfi verebildimse ne mutlu bana.İnşallah daha güzelleri sizlere nasip olur.


[QUOTE=Cevdet ERDEM]Basri abi MAŞAALLAH ağzım açık kaldı..Bu ne güzellik..Bu ne muhteşem bantlar.Bu ne güzel renkler..Ben böyle f1 görmüş değilim..Böyle f0 da zor görülür..Afyonda yine senin ölen damızlıkların yavrularından büyüten bir arkadaş vardı..Onlarda muhteşemdi..Fakat bunlar onları da geçmiş..Diyecek laf bulamıyorum..Keşke 1000 adet yavrusunu büyütseydinizde herkes özlediği masvalara kav uşsaydı..[/QUOTE]
 
   
       Cevdet kardeşim size bahsetmiştim Duboiselerimi.Size bahsettiğim  gibi çıkması beni çok sevindirdi.Benim için balıklda F in pek anlamı yok.Yeterki balık iyi bir kandan geliyor olsun. Biliyorsunuz ki biraz tanıtım özürlüyüm.Sizin Duboise hayranlığınızı biliyorum inşallah ileride daha güzellerini beslemek size de nasip olur.Bir çok arkadaş yavrularından nasiplendi inşallah aleride bir tanıtım yaparlar onlarıda görürüz.Sağlıklı balıklar dilerim yüreği güzel kardeşim.


[QUOTE=Yakup ÖZDEMİRCİ]Basri abi maşallah.Her balığının güzel olması şans değil,senin bakımın ve verdiğin önemin meyvesi bunlar.Sağlıcakla besle.[/QUOTE]
 
         Değerli Yakup kardeşim siz gibi Tropheus konusunda uzman bir üstada bu izlenimi verebildimse ne mutlu bana.Balıkların sağlığı benim için herşeyden önemli.Onlar keyifli olunca meyvelerini veriyorlar zaten.Herşey gönlünce olsun sağlıcakla kal kardeşim.


[QUOTE=KILIÇ]Basri Bey, Allah nazarlardan, kem gözlerden saklasın.
Gözlerimiz şenlendi.
Duboisi'lerinizin namını biliyordum. Daha evvel görmüştüm birkaç fotolarını. Ama bu çekimler tüm güzelliklerini dökmüş ortaya. Yanlış hatırlamıyorsam arka fonları yeşildi. Tankları mı değişti, arka fonları mı?
[/QUOTE]
 
       Ümit Bey uzun yıllardır Duboise besliyorum ama güzel fotoları çekip yayınlamak bu güne nasipmiş.Valla tank konusunda bayağı bir dikkatlisiniz.Söylediğiniz gibi yeşil ağırlıklı bir tankyadılar.Güzel fotolar çekeyim diye mavi fonlu bir tanka aldım.Fotoları yeni tanka geçtikten 1 hafta sonra çektim.İnanın ben de sizin tanıtımlarınızı çok beğeniyorum.İnşallah bu forumda daim olmaya devam edersiniz.
 
      Ümit kardeşim Bu İlangi fotosunuda sizin için çektim.Saygılar...
 
 
 
 
 
HB.TELLİ2013-05-19 00:18:20

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

semih01ADSÇevrim Dışı

Kayıt: 16/05/2013
İl: Adana
Mesaj: 3
semih01ADSÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 08:40
Bende duboisi maswa besledim ama sizinkiler bambaşka imiş .Allahım nazarlardan sakınsın... Hayırlı

olsun inş bol yavrular verir seni de bizi de mutlu eder.



Çağdaş ÖZDOĞAN2013-05-18 16:51:46

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

samilÇevrim Dışı

Kayıt: 29/01/2010
İl: Denizli
Mesaj: 5
samilÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 17:06
Abi maşallah ne kadar güzel akvaryumunuz ve duboise masvalarınız var.Mavi bu kadar ancak yakışır bir akvaryuma.İleride yavrularırından almayı çok isterim.Sağlıcakla bakın balıklarınıza.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

siyiÇevrim Dışı

Kayıt: 25/04/2011
İl: Trabzon
Mesaj: 417
siyiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 18:12

Tank süper,Bantlar süper daha ne olsun, Allah devamına erdirsin..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fenomenÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 279
fenomenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 18:35
Balığa ve hobiye vermiş olduğunuz emekleren ve titizlikten dolayı sizi kutlarım. Balıklarınızda tankınızda muhteşem devamını bekliyoruz takibinizdeyim . Sağlıklı mutlu bol yavrulu hobiler..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Murat75Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/11/2005
İl: Ankara
Mesaj: 631
Murat75Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 20:09
Basri bey;maşallah çok güzeller.Benimde favorim kaliteli duboisi.Ayrı bir güzellikleri var.Sağlıkla beslemenizi dilerim..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahim35Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]15322,1[/B] [B]15236,2[/B] [B]15117,3[/B]
Kayıt: 28/09/2008
İl: Izmir
Mesaj: 2511
ibrahim35Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 20:16
Allah nazarlardan saklasın, Maşallah çok güzel.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KaYRaCiKÇevrim Dışı

Kayıt: 01/09/2012
İl: Bursa
Mesaj: 129
KaYRaCiKÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 21:58
Hasan Basri Bey gerçekten emeğiniz ve sabrınız için sizi tebrik ediyorum. Duboisileriniz çok mükemmel....  Tankınız gayet sade ve şık. mühim olan balıklarınızın mutlu olması, bu pozları da mutsuz bir balık vermez sanırım.  İnanın Hakan Aşkın üstadın duboisilerinden sonra ilk defa bu kadar güzel  duboisiler gördüm. Rabbim İnşallah sağlıklı ve bol yavrular nasip eder. ilangileriniz de en az duboisileriniz kadar güzeller. 
Ayrıca kanı temiz olan bir tropheus ırkının gerekli şartlar oluşturulduktan sonra f0 dan bile daha güzel f1 balıklara sahip olunabileceğini  kanıtladığınız için size teşekkür ederim.  konunuzun yakın takipçisiyim. Afyon'a yolum düşer ise duboisilerinizi canlı görmek isterim. Tüm hobicilere saygılar. 


Çağdaş ÖZDOĞAN2013-06-05 16:44:41

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Doğukan ŞIKÇevrim Dışı

Kayıt: 12/03/2011
İl: Ankara
Mesaj: 486
Doğukan ŞIKÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 07:26
Maşallah muntazam bantlar mukemmel dubolar...
Emeginiz büyük takdire şayan.
Kayipsiz buyutmeniz dilegiyle selamlar. ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HB.TELLİÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/01/2008
İl: Afyon
Mesaj: 1670
HB.TELLİÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 02:19
[QUOTE=Aykut8181] Basri Bey MAŞALLAH, duboisileriniz harika. Güzel F0 kıvamında bir koloni, size de böyle bir koloni yakışır. Daha fazla resim bekliyoruz. Sağlıklı balıklar bol yavrular..
[/QUOTE]
 
      Aykut Bey öncelikle tanıtımlarıma verdiğiniz değer ve güzel dilek ve temennileriniz için çok çok teşekküe ederim.İnşallah daha güzelleri sizede nasip olur.


[QUOTE=seyit reis]Basri Bey MAŞALLAH diyorum başka da bişey diyemiyorum şapka çıkartılacak ayakta alkışlanacak bir koloni ve emek var RABBİM nazarlardan korusun RABBİM utandırmasın Saygılar,Selamlar........[/QUOTE]
 
      Seyit Bey sabır biraz acı ama meyvesi tatlı oluyor.Bende sizin Duboise maswa koloninizi çok beğeniyorum.Konyaya Saygı ve Selamlarımı gönderiyorum.Sizede sağlıklı balıklar diliyorum.


[QUOTE=temaks]Merhaba Arkadaşlar Basri beyin akvaryumu firmamız  tarafından üretilen ender akvaryumlardan birtanesidir Akvaryumdaki özellikler Durso sistem kule , kısmen dip temizliği yapabilen nitrat önleyici ızgara sistem , Basınç değerlerine uygun sump sistemi, Extraclear ön cam(Belçika),paslanmaz çerçeve gibi özellikler mevcut kendisine başarılar dilerim. [/QUOTE]
 
      Temel abi verdiğiniz teknik bilgi için teşekkür ederim.Biliyorsunuz ki tüm tanklarımda sizi tercih ediyorum.Sağlım yapı sağlam temeller üzerinde olursa sağlıklı oluyor.Sizi tanımadan önceki tanklarımda sorunlar yaşamıştım.Ama sizi tanıdıktan ve üretim yaptığınız akvaryumlarda önce müşteri memnuniyeti ve güven duygusunun çok önemli olduğunu bildiğim için tanklarımı Ankarada olmanıza rağmen size yaptırıyorum.Tanklarda Allaha şükür şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.Durum böyle olunca istediğim her türü gönül rahatlığı ile besliyebiliyorum.
 
       Gösterdiğiniz ilgi alaka ve titizlikten dolayı teşekkürü size bir borç bilirim.Yolunuz açık olsun işleriniz rast gitsin.Saygılar...


[QUOTE=SeLo]Çok güzeller maşallah. Allah nazardan saklasın. [/QUOTE]
 
      Güzel dilekleriniz için teşekkür edrim Selahattin.


[QUOTE=BURHANERCAN]Maaşallah allah nazalardan saklasın abi çok güzel olmuş keratalar valla sende çok güzel fotoğraflamışsın eline emeğine sağlık tebrik ederim.[/QUOTE]
 
      Burhan Bey güzel sözleriniz için teşekkürler inşallah layık olmaya çalışırım.fotoğraf konusun da daha bilmediğim çok şey var.inşallah sizin yolunuzu takip etmeye çalışıyorum.Saygılar...


[QUOTE=ahmetpolat]Basri abi maşallah bantlar on numara olmuşlar anaçlarını aratmaz valla [/QUOTE]
 
       Ahmet Bey yavrudan bütüttüğüm kolonimin yavruları elimde dünyaya geldi elimde büyüdüler şimdide onların yavrularını almaya başladım.Keratlar aynı anne babasının kopyası.Biliyorum ki sizde de güzel Duboise Masvalar var.İnşallah sizde o güzelliklerden bizleri mahrum bırakmazsınız.Her şey gönlünüzce olsun...


[QUOTE=mbsa]Basri bey tebrik ederim.Herşey çok güzel görünüyor.Ama herşey...Sağlıkla bakmanız dileğiyle selamlar. [/QUOTE]
 
      Mehmet Bey ilginize öncelikle teşekkürler.Sizinde bahsttiğiniz gibi herşeyden önemlisi her hangibir aksilik olmadan herşeyin yolunda gitmesi ve balıkların sağlıklı olması.Bende size sağlıklı balıklar dilerim.


[QUOTE=kAaLpS] Maşallah harika duboisileriniz var çok beğendim. Güle güle besleyip bol yavrularını görürsünüz inşallah..[/QUOTE]
 
       Kaan Bey siz gibi üstatlardan bu güzel sözleri duymak bizi sevindiriyor.İlginize teşekkür ederim.


[QUOTE=AFÇ46]Hasan abicim balıkların gerçekten çok muhteşem bol yavrular dilerim [/QUOTE]
 
 
       Ali Bey biliyorum ki sizde Yakup kardeşimden gelecek vaad eden güzel Duboiseler aldınız.En kısa zamanda tanıtımını bekliyoruz.Saygılar..


[QUOTE=ERKAN EFE]Basri abim, artık bitkili akvaryumlarla uğraşmaktan bu bölüme bakamaz oldum,konunu görünce bakmak istedim bakmaz olaydım :)) tüm yaralarım tekrar kanamaya başladı,içimdeki tropheus duboisi aşkı yeniden yeşerdi, artık uykusuz geceler beni bekliyor, rüyalarıma girer günlerce aklımdan çıkmaz bu görüntüler, yeni bir akvaryum kurma düşünceleri beni alır sürükler hayallere, garip Erkan ne yapsın şimdi :))

Abi balıkların hepsi bir birinden güzel, 41 kere Maşallah, senin sabrına, titizliğine, dürüstlüğüne her zaman hayran oldum, bu forumda tanıdığım en mükemmel insansın belkide abartısız söylüyorum,deyze oğluna slm benden,kendine iyi bak,sağlıcakla kal.
[/QUOTE]
 
       Erkan kardeşim biliyorsun ki siz gibi değerli bir üstada her zaman kapım açık.Tropheusları bizlere sizler sevdirdiniz.Sizin bana yaptığınız iyilikleri asla unutamam.Siz güzel sözlerinizle beni değil kendinizi anlatmışsınz.inşallah güzel sözlerinize layık olmaya çalışırım.Son zamanlarda bitkili akvaryumlarla uğraşıyorsunuz.ileride inşallah bir tank hazırla sanada güzel bir Duboise masva kolonisi çıkartalım.teyzeoğlumunda size çok selamları var.Ankaraya sevgi selam Ve hürmetlerimi gönderiyorum.


[QUOTE=gençcell]Basri bey maşallah çok güzel maswa özellikleri taşıyan bir koloni edinmişsiniz allah nazarlardan saklasın saglıkla beyselenizi dilerim.[/QUOTE]
 
 
       Osman Bey çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.İleride inşallah güzel Duboise Masva beslemek size de nasip olur.


[QUOTE=Hasan KARAKUŞ]MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH Basri abim forumdaki gördüğüm maswalar içerisinde benim gözümde ilk üçte yerini alıcak türlerden maswalara sahipsin ALLAH nazarlardan saklasın.
 
İnşallah sağlıklı ve bol yavrulu günlerini görmekte nasip olur hem sana hem bizlere.
 

[/QUOTE]
 
       Hasan kardeşim öncelikle güzel dilekleriniz ve güzel sözleriniz için teşekkürler.inşallah daha güzellerini beslemek size nasip olur.


[QUOTE=Serhann]Basri abi harika olmuşlar cidden, uzun süredir girip aktif olamıyordum. Duboisi Tropheus 'ta en beğendiğim tür. Ve bu türün tüm özelliklerini güzelliklerini taşıyan balıklara sahipsiniz. Maşallah 

Saygılar,
[/QUOTE]
 
      Serhancığım önceliğin her zaman derslerine çalışmak olsun.Biliyorum ki bunuda başarıyorsun.Malawide çok güzel işler çıkardın.İnşallah ileride senide Duboise Masvalandırırız.Her şey gönlünce olsun...
 
HB.TELLİ2013-06-03 01:30:25

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

stoplazmaÇevrim Dışı

Kayıt: 02/05/2009
İl: Afyon
Mesaj: 52
stoplazmaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 15:50

Basri abi hani duboiselerin fotojenikti valla bayağı bir zaman geçti senden tık yok.Gözlerimizi forumda bıraktın valla.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/12/2009
İl: Denizli
Mesaj: 809
ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 23:12
Tebrik ederim sizi Basri Bey,
İşin hakkını vermek budur. Tank kurulumu bir muhteşem olmus, çok sade ve bir o kadar şık.
Balıklarınız 41 kere maşallah, bir fincan kahve alıp önünde keyifle içmek herhalde vazgeçilmez tutkunuzdur.
Sağlıkla keyifle büyütmenizi, bol bol yavrularınızın olmasını dilerim.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HB.TELLİÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/01/2008
İl: Afyon
Mesaj: 1670
HB.TELLİÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 01:51
Tanıtımı takip eden arkadaşlar için Duboiselerimden yeni fotolarım ketifli seyirler dilerim...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HB.TELLİ2013-06-09 04:49:51

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KILIÇÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 21/10/2009
İl: Ankara
Mesaj: 2109
KILIÇÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 02:51
Basri Bey maşallah tekrardan. Harika balıklarınız var. Baktığınız her tür, kendi türlerinin en güzel özelliklerini yansıtıyor. 
Teyze oğlunuzun da eline emeğine sağlık. Harika pozlar yakalamış. Bol bol fotoğrafların devamını temenni ederiz.
Selamlar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir