Gereği yapılmalı.


Dinleyen AdamÇevrim Dışı

Kayıt: 05/01/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1192
Dinleyen AdamÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2007 14:31
Sitemizde başlık ile ilan bilgileri farklı olan, yanıltıcı, karşı tarafı kandırmaya yönelik, bilinçli veya bilinçsiz tüm ilanlara yönetimce müdahale edilerek karşı tarafa bilgi dahi verilmeden ilandan kaldırılmalıdır. Burada bir tek kişinin hakkı değil, birden fazla yani çoğunluğu ilgilendiren bir konu olduğundan böyle bir hakkın yönetimce kullanılması taraftarıyım. Zaman zaman görüyoruzki uçuk, kaçık hatta sadece inadına ilan verenlerle karşılaşmıyoruz değil. Konunun farklı bir yöntem ilede çözüme kavuşturulabilir. Ancak buraya bu hobibiyi öğrenmeye gelen, piyasa hakkında bilgisi olmayan insanların en azından bu site altında kandırılmalarına müsade etmemiş oluruz.  Ayrıca başka sitelerden resim konulduğunda ayrıntılı bir şekilde resimin altına bu bilgi net okunabilir bir şekilde yazılmalıdır. Konu hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılar. Dinleyen Adam2007-06-06 14:32:15

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Fatih TÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2005
İl: Izmir
Mesaj: 1981
Fatih TÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2007 14:39
Uygun görmediğiniz, kurallara aykırı ilanları hata var ile belirtirseniz, gerekli düzeltmeler yapılır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2007 14:57

Kurallar son derece açık Mehmet Bey:

4. Eğer satılan ürün başka bir yerde belirgin bir fiyat farkıyla satılıyorsa ilanı veren üyenin ilanının üzerindeki Hata Var! tuşuna basarak yorum yapabilir.

6. Forumun ilanlar kısmındaki alım, satım ve takasların hiç birisinden Akvaryum.com & Akvaryum.org & Akvaryum.eu sorumlu tutulamaz. Akvaryum.com olarak tanımadığınız, bilmediğiniz kişilerden alış veriş yapmamanızı, yapacaksanız da alacağınız malı görerek, elden teslim almanızı öneririz.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir