Güncel Kargo Kampanya haberleri


HAKAN EFEÇevrim Dışı

Kayıt: 22/12/2005
İl: Ankara
Mesaj: 1011
HAKAN EFEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 12:18
Öncelikle herkese merhabalar

Hobimizde ağırlıklı olan kısım genelde alışveriştir ve çoğumuz petshoplar pahalı olduğu için internetten veya forumdan hobicilerden alışveriş yaparız. Aradığımız ürünler bazen bulunduğumuz ilde olmaz. Bu gibi durumlarda kargoyla başka illerden alırız. Kargolarda ufak ve maliyeti düşük ürünler için bazen pahalı olmakta. Ben bu konuyu kargoların yaptığı çeşitli kampanyaları birbirimize söyleyerek bu sıkıntıyı aşmak için açtım.

Geçen gün 25 adet catappa yaprağı istedi bir arkadaş bende hazırladım paketi ptt kargoya gidiyordum( 6,5tl olduğu için uygun geliyordu bana ama en az 3-4gün sürüyordu gitmesi) sonra alan arkadaş sürat kargodan istedi bende tamam dedim gittim birden gözüm kampanyaya ilişti avealılara dosya gönderimler 4,90tl. Hemen mesaj atıp dahil oldum kampanyaya eğer ufak tefek malzemeler gönderecekseniz sürat kargoda kampanya var dosya boyutlarında her kargo yanılmıyorsam 150grama kadar 4,90tl. 

Sizinde bu tarz kampanyalar hakkında bilginiz olursa paylaşalım ki alışveriş yapan hobicilere faydamız olsun. Herkese iyi haftasonları.
HAKAN EFE2013-05-11 12:19:08

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir