gurami&lepistes


VasfiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 789
VasfiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2015 09:12
[QUOTE=Guramigiant.]Merhabalar,arkadaşım dün 3tane gurami olduğunu keşfettiğim balıklardan hediye etti..2si turuncu 1i turkuaz sarı belli belirsiz çizgileri var ama 3de mükemmel göÜküyo bana kalırsa :)
Sorunum şu ki forumlarda çok fazla bilgi bulamadım,bendeki eski 30x15x20 lık bi akvaryuma koydum şuanlık büyütme imkanım yok en azından bi kaç hafta burda yaşatmak durumundayım. Az önce farkettim ki turuncuların kafalarında siyahlıklar oluşmuş stres veya oksijen yetersizliği diye düşünüp; mavi hava taşım vardı onu da içine attım şuan çalışıyor ama doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum:( seranın genel süs balıkları yemini kullanıyorum üstünde aynı bendeki turuncunun resmi var diye içime bi nebze su serpildi ama bilgilendirirseniz sevinirim.. Ayrıca Mavi olan diğer iki turuncudan kaçıyo saklanıyo sanırım,üst üste koyduğum minik kayaların altına girip orda bekliyo ama yem yediklerinden emin oldum olası bi üstünlük kavgasını düşünüp:) şimdiden teşekkürler,eğer yanlış yere yazdıysam affola ilk defa girdim :))[/QUOTE]

Merhaba,

Bu Boydaki bir tankta Guramiler de Kayıplar yaşarsınız, Aşırı Agresif Balıklardır. Birbirlerini kovalamaya başladıkları zaman eş tutmamışlarsa bir tanesinin sonu gelmiştir, Maalesef bendekiler hep öyle oldu. Çok iyi takip etmeniz gerekiyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir