Haydi Sakarya'm buluşmaya (1)


MuzafferKorkmazÇevrim Dışı

Kayıt: 18/03/2009
İl: Sakarya
Mesaj: 63
MuzafferKorkmazÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2009 10:18
[QUOTE=samican.54]Sakaryalı arkadaşlara selam olsun. Uzun zamandır akvaryum hobisiyle uğraşıyorum ve akvaryum.cam'da zaman geçiriyorum. Sapanca da buluşma olmuş fakat haberim olmadı çok dolayısı ile çok üzüldüm. Forumda nasıl göremedim kendime kızmaktayım. İnşalah birdaha ki buluşmada olmak isterim ve takipde edeceğim. Buluşma olurda benden ses çıkmazsa bilinki konuyu görmemişimdir ( buluşma forumuna pek takılmıyorum ama artık her güm takip edeceğim birdahaki buluşmayıda sabırsızlıkla bekliyorum). Biraz kendimden bahsedeyim , amerikan türlerine gönül verdim ve 2,5 yıldır gt ve erkek zebra besliyorum. Şimdi ise bitkili tank kurulumu için kolları sıvadım. Haırlıklar tüm hızı ile devam ediyor bu yüzden bitkili ile ilgili forumlarda takılıyorum. Tüm sakaryalı arkadaşlar ile tanışıp kaynaşmaya her zaman hazırım. [/QUOTE]



bitkili akvaryumu henüz kurmadıysan derimki yasar_54 ten bilgi al bitkili akvaryumda tek isim :D

buluşma konusuna gelince istersen ilk önce bi beraber tanışalım  konuşalım dost olallım sık sık ist ,izmit vb yakın illerde toplanılıyor beraber gideriz daha sonrada ?


benim adım muzaffer tel no : 0536 229 1123

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

malawici_54Çevrim Dışı

Kayıt: 05/09/2008
İl: Sakarya
Mesaj: 1225
malawici_54Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2009 20:09
Merhaba ama samet kardeşim galiba yanlış aklında kalmış ama buluşma izmitte ve sakarya merkezde vardı sapancada buluşma oldugu duymadım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir