Hayvan Hakları


sssnakeÇevrim Dışı

Kayıt: 21/09/2007
İl: Izmir
Mesaj: 1263
sssnakeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 00:23
Ben işin ticari boyutunu geçtim inanın, bana asıl  dokunan bunu hobicilerin yapması. Bundan dolayı bende şunu diyorum. Hiç olmazsa böyle bir başlığımız olsun, hobiciler bu başlık altındaki makale ve yazıları okusun. Fanusu,hibrit canlıları, bardaktaki betayı burada tartışalım. Tamam belki herkesi etkileyemez ama en azından 1-2 kişi bile hatasının farkına varsa iyidir. Bu canlıları evimize tutsak alıyorsak onlara en iyi şekilde bakmak asli görevimizdir. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

dominicÇevrim Dışı

Kayıt: 12/09/2008
İl: Edirne
Mesaj: 416
dominicÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 03:26
Ben şuna sinir oluyorum.bi anne küçük çocuğuyla geliyor.Çocuk balık istiyor.Annede onu oyuncak gibi fanus kaç para? diyor.Fanus fiyatı bile çok geliyor.Sonrada kaç tane japon koyabiliriz? diyor.Akvaryumcuda 2-3 diyor.Anne biraz irilerinden 3 japonu alıyor sonra o hayvanlara ne oluyor Allah bilir. Acaba böyle bişey olduğunda akvaryumcuyu durdurup yapmasını önlesek ne olur?Belkide dayak yeriz.İnsanlık dışı bunlar ya.Tamam anne iyi bişey istiyor ama aslında çok kötü bir eziyet yaptığının farkında değil.Bunları polise bildirsek bişey yaparlarmı acaba?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

myıldız81Çevrim Dışı

Kayıt: 27/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1926
myıldız81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 10:44
[QUOTE=dominic]Ben şuna sinir oluyorum.bi anne küçük çocuğuyla geliyor.Çocuk balık istiyor.Annede onu oyuncak gibi fanus kaç para? diyor.Fanus fiyatı bile çok geliyor.Sonrada kaç tane japon koyabiliriz? diyor.Akvaryumcuda 2-3 diyor.Anne biraz irilerinden 3 japonu alıyor sonra o hayvanlara ne oluyor Allah bilir. Acaba böyle bişey olduğunda akvaryumcuyu durdurup yapmasını önlesek ne olur?Belkide dayak yeriz.İnsanlık dışı bunlar ya.Tamam anne iyi bişey istiyor ama aslında çok kötü bir eziyet yaptığının farkında değil.Bunları polise bildirsek bişey yaparlarmı acaba?[/QUOTE] Bence sonra canlıların büyük kısmı ölüyor.Hala canlıların oyuncak olmadığı anlaşılamadı ülkemizde.....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir