Hazır Tanklar Hakkında Bir Soru - Sera Marin Precision


noob77Çevrim Dışı

Kayıt: 28/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 53
noob77Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 13:06
 
Erman bey öncelikle geçmiş olsun. Hazır sistemlerden çok çekmiş biri olarak bu söyleyeceklerim bir şey ifade etmeyecek belki ama benim okuduğum kadarıyla en oturaklı ve kaliteli gibi görünen RSM olmasına rağmen dediğiniz gibi aynı zamanda forumlarda en çok şikayet edilen hazır sistem.
 
Örnek vermek gerekirse içlerinde malzeme olarak en dandik görünen Boyu ile ilgili de şikayetler var ama bozulan parçanın zor temin edilmesi ve modifikasyona çok açık olmaması gibi şeyler yazıyor. İlk aşamada benim için fiyat\performans olarak BOYU tatmin edecek gibi duruyor. 
 
Benim asıl merak ettiğim nokta ise şuydu: bildiğim kadarıyla SERA akvaryum ürünlerinde bilindik ve keza güvenirliği olan bir marka. Başlıkta söylediğim SERA Marin Precision tankı görünce BOYU-HS 60 ile birebir örtüştüğünü farkettim. BOYU'nun yanılmıyorsam sadece metal halide farkı var.(Ki önemli bir detay aslında)
 
Bu 2 sistem arasında fiyat olarak uçurum da olmadığı için eğer SERA daha kaliteliyse bari farkı ödeyip onu alayım şeklinde düşündüm fakat bu tankı da bilen kimse çıkmadı :(
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir