Helenalar Aç Kaldı


DupondiiÇevrim Dışı

Kayıt: 06/12/2014
İl: Mugla
Mesaj: 80
DupondiiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2015 20:40
Akvaryumda minyatür salyangozlar türedi. Ben de bunlarla etkin mücadele yapmak için 2 adet, 1 cm boylarında Katil Salyangoz aldım. Şu an adi salyangozlardan eser yok. Geçen gün bir cüce vatozumu kaybettim. Baktım bizim katiller üzerine çullanmış ziyafet çekiyor. Şimdi bugün merka ettiğim bazı durumlar var?

Sabah saatlerinde 2 helena bir araya geldi. Bir süre öyle takıldılar. Sonra 1 cm arayla kuma gömüldüler saatlerdir bu şekildeler. Bu helenalar bir arada ne yaptılar merak ediyorum.

Bir soru da beslenme ile ilgili  akvaryumda adi salyangoz neredeyse hiç yok. Bu arkadaşlar ne yiyecek ne içecek bunu da merak ettim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

semilikÇevrim Dışı

Kayıt: 11/03/2015
İl: Antalya
Mesaj: 164
semilikÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2015 23:22
dibe düşen pulyem-proteinsel yemleri afiyetle yerler onlar aç kalmaz merak etmeyin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CommodoreÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 21/09/2010
İl: Izmir
Mesaj: 517
CommodoreÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2015 02:09
Mercümeği fırına veriyorlardır, ayrıca semih arkadaşımında dediği gibi memlekette aç mezarı yok, onlar bi şekilde doymasını bilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

titanmckÇevrim Dışı

Kayıt: 02/03/2015
İl: Ankara
Mesaj: 21
titanmckÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2015 14:43
[QUOTE=Dupondii]Akvaryumda minyatür salyangozlar türedi. Ben de bunlarla etkin mücadele yapmak için 2 adet, 1 cm boylarında Katil Salyangoz aldım. Şu an adi salyangozlardan eser yok. Geçen gün bir cüce vatozumu kaybettim. Baktım bizim katiller üzerine çullanmış ziyafet çekiyor. Şimdi bugün merka ettiğim bazı durumlar var?div
/divdivSabah saatlerinde 2 helena bir araya geldi. Bir süre öyle takıldılar. Sonra 1 cm arayla kuma gömüldüler saatlerdir bu şekildeler. Bu helenalar bir arada ne yaptılar merak ediyorum./divdiv
/divdivBir soru da beslenme ile ilgili  akvaryumda adi salyangoz neredeyse hiç yok. Bu arkadaşlar ne yiyecek ne içecek bunu da merak ettim.
/div[/QUOTE]

selam arkadasım katil salyongozlarda bayagı bilgi ye sahibim sen ona adi salyongoz ver akvaryumcularda vardır isteye biliyorsan ucretsiz tavsiyemdir ha isteyemiyorsan 50 yada 60 tane al parası 5 lirayı gecmişyecek sekilde al ben ole yapıyorum minare salyongozlarla sizafate cekiyolar ben aldım cok da memnunum sana koılay gelsin

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir