herkesin okuması dileğiyle..


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 00:39
Ya üzülmedim o kadarda canım sıktı sadece o küçük büyük ayrım yok bende biz açıklama yapıyoruz yanlış diye bizden üstün olanlarda yapıyor ama yine aynı hava aynı tasa...İyi o zaman yorum bişe yapmayalım bildiklerimizi demiyelim ne manası ne anlamı kaldı bura üye olmanın?Nasıl forum burası?Söyleyin bana...Madem öyle hiç bişe yapmayalımm yorulmazlarda uyarı göndermekte nasıl fikir):):):
Ben buraya üyeysem iyi veya kötü yorum yapmalıyız diye düşünüyorum..Kötü laf etmiyoruz, kimseye ağır kelimeler kaldıramayacağı kötü söz kullanmıyoruz...Ne var şimdi sen betta hakkında mümkünse yorum yapma yanlış bilgilendiyorsun bunda uyarı aldım konu başlığını unuttumm...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OrdiBukoÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]8845,1[/B]
Kayıt: 09/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 7741
OrdiBukoÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 01:09
Şimdi konuyu tam bilmediğimiz için net yorum yapamıyoruz ama kimse doğru yada yanlış bilgi verdiğiniz için size uyarı vermez, yorumunuzu yazarken sert olmuşsunuzdur, karşıdaki kişiyi rahatsız edecek bir şekilde yazmışsınızdır ne bileyim bir nedeni vardır uyarıda da belirtilmiştir sanırım nedeni.
Elbette yorum yapacağız yoksa forum olmanın manası kalmaz zaten onu savunuyoruz hepimiz :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sungur 13Çevrim Dışı

Kayıt: 25/09/2008
İl: Balikesir
Mesaj: 212
sungur 13Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 01:20
Çok haklı bir yazı. O kadar uğraşıp akvaryumumdan hastalığı uzaklaştırdığım halde bu sefer başka nedenlerden dolayı balıklarımı kaybediyorum. Bugün az daha hobiyi bırakıyordum. Komşuyu çağırıp, al kardeşim bu akvaryum senin olsun ben artık uğraşamıyorum ne yaparsam ölümlerin önüne geçemiyorum diyecektim. Sonra şu aklıma geldi;
Ben bu hobiye başlarken başıma ölümlerin geleceğini biliyordum. Benim amacım balıkları doğal ortamına en yakın şekilde sağlıklı bir şekilde yaşatmaya çalışmak. Ölümler olduğunda yapmam gereken hobiden soğuma değil ölümlerin nedenini araştırmak. Şimdi araştırmaya devam ediyorum. Bir yerde bir hata var ve benim bu sorunu bir an evvel çözmem gerek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 01:38
Konu başlığını bulamıyorum 1 saatte yakın bakınıyorum sanırım kaldırılmış..Uyarmam biraz kızmaydı zaten küçüksün ne biliyorsunda dişi al koy bettanın yanına diyorsun (zaten yanlış doğru bilgi veripte uyarı gelmedi dediğinz gibi gelmezde ama kızma oldunmu geliyor) tam tersi olması lazım  uyarı iletiyi aldım moralim bozulduğu için okudum sildim silmeseydim de konu başlığını atsaydım yaa yorum yaptıkta ne uyarı al dur forum bu mu????? Abartmış olabilirim ama kimse yanlış bilgi vermesin balıklarımız söz konusu bu bir canlı yaa balık bu, hayat demek, stres atmak demek,akvaryum karşısında kahve yudumlamaktır, huzur bulmak, huzurlu olmak,mutlu olmak,gülmekk..v.s herşeyy...
Yanlış bilgi verenler uyarılsın..
Kızanlar değilll..
Kızmak senin neyine, sen de kimsin ki kızıyorsun karşındaki küçüğüne, büyüğüne, babanın yeri mi bura  denilirse, bu forum niye var? Niye bu forum kurulmuş? Niye böyle birşey çıkmış? Forumun amacı ne? Forum ne istiyor? İnsanların buraya üye amacı nedir? Sorarım tamam amaç kimseyi kırmak, üzmek değil burada fakat anlatıyoruz yine aynı yine aynıı....Duvara konuşulmuş gibi birşey oluyor.....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

vuslatÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
[B]6339,1[/B]
Kayıt: 14/11/2006
İl: Sivas
Mesaj: 3591
vuslatÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2012 11:09
Handan Hanım;

Her forumda olduğu gibi bizim forumumuzda da bir takım kurallar vardır. Üye olunurken bu kurallar okunup kabul edilir ve üyelik isteğinde bulunulur. Üyelere verilen uyarılar bu kuralların ihlali durumunda yapılır. 

Öncelikle forumumuz bilgi paylaşım forumudur. Her üyemizin hobiye yeni başladığı dönemlerde her konuyu doğru bilmesi imkansızdır. 

( İlgili forum kuralımız )
2-Mesaj İçeriği İle İlgili Kurallar

2-1 Forumlarda kişisel tartışma yaratan, toplum kurallarına uymayan, toplum düzenini bozan, hakaret eden, Türkçe imla ve dilbilgisi kuralarına uymayan üyelerin mesajları silinir veya düzenlenir.


Dolayısıyla yanlış bilgilere uyarı verilmez. Bölüm yöneticisi mesajda yanlış bilgi gördüğü zaman o mesajı direk kaldırır. Yöneticinin gözünden kaçan konular olması durumunda, üyemiz herhangi bir mesajda yanlışlık görüyor ise, üyeler ile tartışmaya girmeden HATA VAR butonu ile yönetime bilgilendirme yapmalıdır.

Forumların amacı en doğru bilgiyi öğrenmektir. Yanlış bir bilgi var ise ona kızmak değil, doğrusunu güzel bir dil ile anlatmaktır. 

Eğer ki doğru bildiğinizi anlatıp ta üye hala bildiğini yapıyor ise; yapacağınız en güzel davranış bir daha o konuya yazmamak olacaktır.

 



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir