Hobiyi Bıraktım


BlitzÇevrim Dışı

Kayıt: 31/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 207
BlitzÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 20:22
Merhaba,

Uzun seyahatlerim, omuzumdaki tendinit (su değişimi yapamıyor olmam) ve evimde yer sorunu yaşadığımdan hobiyi bıraktım. Başka bırakan arkadaş varsa onların hangi hobiye yöneldiklerini ya da tavsiyelerini bilmek isterim..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SEZERÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/03/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1122
SEZERÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 21:20
Bende bırakalı bir yıla yaklaştı,yeni hobim görsel tavuklar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MoonCrown41Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 08/10/2012
İl: Kocaeli
Mesaj: 366
MoonCrown41Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 17:16

Hafta içi mesai sonrası evimin bahçesindeki atölyemde bıçak yapımıyla ilgileniyorum. (Dövme, talaşlı üretim, su verme, gravür vs ) hobi olarak başlamıştım şimdi maaşımdan daha fazlasını  kazanıyorum.

 

Hafta sonları bir gün hedef atışı yapıyorum. Bireylsel lisanslı olarak Havalı silah  ve küçük çap ateşli silah atışlarıyla ilgileniyorum ya da ailemle birlikte kamp,trekking ya da kaya tırmanışı yapıyoruz.

 

15 günde bir airsoft oyunlarına katılıyorum. Balık ve kara avcılığına mümkün olduğunca zaman ayırmaya çalışıyorum. Hobilerimdeki ortak arkadaşlarımla her yaz farklı bir etkinliğe katılmaya çalışıyorum. 5 sene önce scuba kursuna katıldık avcı arkadaşlarla, sonraki yaz  airsoftçularla Antalya Türk Hava Kurumu paraşüt eğitimine katıldım. Bu sene de Amatör Telsiz Lisansımı aldım. İşin en güzel yanı hepsini birlikte yapabildiğim bir eşim ve bunları yaparken kendimize ortak edip örnek olmaya çalıştığımız bir evladımız var.

 

Okurken nasıl vakit yetişiyor diyenler olabilir. Amacım ne kadar çok şey yaptığımı anlatıp hava atmak değil bilakis hobisiz yaşayamayacağımı söylemek. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Umarım rahatsızlığınızın engel olmayacağı bir hobi bulursunuz. Ebru ve hat sanatı  gibi, sülüs yazı gibi birşeyler yapabilirsiniz.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir