Hoparlör Arıyorum..


PuLcheRÇevrim Dışı

Kayıt: 17/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 416
PuLcheRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 13:39
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi hoparlör aramaktayım..
 
Aslında tahminimce sadece 1 gün lazım olacak ama özel bir ünde kullanmak için lazım oldu ama sanırım almak zorunda kalacağım maalesef..  
 
İstediğim hoparlör öyle +1 çıkışlılardan değil, 1+1 yani 2.0 Stereo ama oldukça yüksek ses vermesi gereken bir Müzik Ses Sistemi arıyorum.. Yaklaşık 200Metrekarelik bir eğlence mekanında yeteri kadar gürültü çıkarabilecek şekilde bir hoparlöre ihtiyacım var.. + olarak Laptop'a bağlayabileceğim bir sistem olması da gerekyor tabiki..
 
Kiralık bulabilseydim daha güzel olacaktı ama zaman daraldığı için en kısa sürede almam gerekiyor..
Evet arkadaşlar 2 çıkışlı ve yüksek performanslı yukarıda anlatmaya çalıştığım kadar işimi görebilecek hoparlör tavsiyelerinizi almak istiyorum..
 
İlk etapta ufak çaplı araştırmalarım sonucunda aşağıdaki linkte bulunan ürünü beğendim ama 1 kez kullanım için bu kadar yüklü bir miktarı gözden çıkarmak ta istemiyorum açıkçası..
 
Başka alternatiflerniz varsa bekliyorum arkadaşlar..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tavanicartÇevrim Dışı

Kayıt: 12/05/2010
İl: Ankara
Mesaj: 108
tavanicartÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 17:15
Hocam benim size tavsiyem anfituner kullanmanız olucaktır. Pc hoparlöründe ziyade 6 OHM lik normal araba hoparlörü gibi iki hoparlöre bulun 30-50 tl aradı ikinci bi el anfi sizin işinizi çok rahat görür. Benim bu yazdıklarım hoparlörü bulamadığınız zaman ucuz maliyet ile çok ses çıkarmanızı sağlamak için inşallah aradığınız hoparlörü bulursunuz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir