İkolalar Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.


MhrcSZRÇevrim Dışı

Kayıt: 12/07/2011
İl: Bursa
Mesaj: 5
MhrcSZRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 10:02
Arkadaşlar balıklar şuan bende değil. Kendi balıklarımın başına bi felaket geldi ve şuan tank boş. Canlı olarak bu balıkları görmedim bi arkadaşımın balıkları. Sadece 3 taneler şuan aslında 10 tanelermiş fakat arkadaş bakmayı beceremediği için sadece bunlar kalmış. Gerçi balıkları aldığı adam 10 balığın bazısını ikola bazısını ilangi ve bi tanede red chimba olarak vermiş anlamayan birini denk getirince. 10 adetken bile bi koloni değillermiş yani. Sizin tecrübe ve gözlemlerinize göre balıklar ile ilgili dişi erkek yada kalite durumu hakkında yorum yapabilrseniz çok sevinirim.

Benim içime çok sinmedi ve ikisi erkek gibi gördüm sanki ben videoda ama siz üstadların yorumuna göre karar vericem. Eğer al bu balıkları derseniz ben kendi tankıma alıcam ve balıklardan yavru aldıktan sonra bu balıkları tekrar geri vericem ve yavrudan bu balıkları büyütüp bazı yavruları başka ikolalarla takas edip koloni kurmayı düşünüyorum.

Videoda görülen tanktaki kayalar balıklar için uyumsuz balıkları ben alırsam bu sıkıntıdan kurtulacaklar almazsamda arkadaşa söyledim çıkaracak o kayaları yuvarlak hatlı kayalarla bi dekor yapıcak. İki balık köşelerdeki kayaları terketmiyorlar arada karşı kayalıklara gidiyorlar birbirlerini kovalıyorlar birbirleri önlerinde titredikleri bi resimde dörmüştüm ben. Birde balıklardan bir tanesi ağzına kum alıyor sağa sola püskürtüyor kumları. Kısaca durum bu sizden yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden yorum yapan bilgisini paylaşan herkese çok teşekkürler.

(Ben forumu üye olmadan önce de takip ediyordum buradan çok şey öğrendim. İlk mesajım bugüne kısmetmiş)







[VID]http://www.dailymotion.com/video/xlmhiw_sam-0022_animals[/VID]
MhrcSZR2011-10-12 12:28:44

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir