İlanlardaki balık satış boyları


Sokrat STÇevrim Dışı

Kayıt: 19/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 121
Sokrat STÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 23:40
2cm'lik yavruyu satan herkez para için yapmıyordur.Benimde çevremde küçükken satanlar var ama onlar para için değil yer darlığından dolayı satıyor.Tabiki çok küçük balıkların satılması risklidir.Ama beş parmağın beşi bir değildir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SEDAT ŞENOLÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/08/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 440
SEDAT ŞENOLÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 00:36
Herşeyi bir yana bırakalım konunun birde diğer tarafı var. ilanda 3 4 cm yazıyor telefonda teyid alıyorsunuz herhangi bir sorun yok taki buluşma yerine gidinceye kadar !!! 3 4  cm beklediğiniz baıklar 2 cm i bile zor çıkaran türden oldukca fazla o kadar yolu kalkıp gidiyorsunuz işiniz gücünüz bir yana birde pişkin pişkin yavrular çabuk boy atar demeleri yokmu ne yapmalı sizce o anda o şahsa karar sizin..neticede 3 cm normalde balıkların satış boyudur gerek akvaryumcu gerek hobiciler arasında bir kaç üstadımında söylediği gibi acı kayıplar yaşamaktansa almayarak hem balığa hemde kendimize iyilik yapmayı uygun görüyorum

[QUOTE=osman0660]Artık keseden kurtulan balık bile satılmaya başladı nerdeyse ilanlarda görüyoruz 10 günlük yavruya kadar düşdü bundan ne kar beklenir anlamıyorum..[/QUOTE]                            Keselisinden vazgeçtik birde daha doğmamış yavruya bile sıraya girenler var bunuda unutmayalım :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir