İleri Teknik Akvaryumculuk Eğitimi Sertifikası Hakkında (Ankara)


uSTaWSÇevrim Dışı

Kayıt: 08/10/2007
İl: Eskisehir
Mesaj: 78
uSTaWSÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 22:04
Arkadaşlar Ankaralı Akvaristler olarak herkes yıllardır bu işe emek ve sevgi vererek hobisini yapmaya çalışıyor. Uzun zamandır Ankara'da Akvaristlik hakkında eğitim verebilecek bir seminer ,kurs, eğitim programı arıyorum ama hala bir fikre varamadım. Ankara ve ODTÜ Üniversitelerine defalarca mailler yazdım ama olumlu bir dönüşü olmadı. Bana söylenen sebeblerde yeterli akvarist sayısının olmadığı belirtildi. Bu konuda bilgisi olan Akvarist arkadaşlar varsa, hep birlikte bir organizasyon yapıp , bir Eğitim Kurumundan Akvaryumculukla ilgili bir eğitim sertifikası alsak uygun olmaz mı? Bunun yanında yıllarını bu işe vermiş büyüklerimizinde engin bilgilerinden faydalanarak ortak fikirlerimizi mukayese etsek daha uygun olmazmı. Bu konu ile ilgilenen emeği ve  ilgisi olan bütün arkadaşlara Saygılarmı sunmayı borç bilirim.

İletişim : Aydın ULUĞTAN     email : dulugtan@hotmail.com uLuGTaN2011-06-04 22:05:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadir yükselÇevrim Dışı

Kayıt: 09/01/2009
İl: Ankara
Mesaj: 136
kadir yükselÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 22:52
 Yıllar önce,  ODTÜ 'de kalabalık bir grup akvarist kendi aramızda biraraya gelerek, aydılatmadan, üretime.. her konuda seminerler şeklinde bir eğitim programı düzenlemiştik. Verimli de olmuştu..
lakin devam ettirilemedi..İş profesyonel boyutlara ulaşınca araya olmadık menfaat ilişkileri de girdi ve sonuçta  iyi niyetle bu işe girişen insanların soğuyup uzaklaşmasıne sebep oldu.
   ha... bu grubun büyük bir kısmı hala ilişkisini devam ettirmekte, dostluklarını ve bilgi paylaşımını da sürdürmektedir. (sanal değil, gerçek yaşam ortamında.) 
 
 Sizin arzuladığınız fikre gelince...Bu iş sadece gönüllülük ve organizasyon yeteneğine bakmıyor. Potansiyel olarak devamlılığını saglayacak yeterli  bir sirkülasyon ve kapital gerekli...
 sevgiler.. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir